Prins Harry:

Gjør alt de kan

Den mye omtalte boka, angivelig med «bomber» om kongefamilien, er rett rundt hjørnet. Natt til torsdag kom den første lekkasjen, på tross av forlagets omfattende grep.

FÅR GJENNOMGÅ: I prins Harrys selvbiografi får broren, prins William (t.v.), gjennomgå. Foto: Reuters/NTB
FÅR GJENNOMGÅ: I prins Harrys selvbiografi får broren, prins William (t.v.), gjennomgå. Foto: Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (38) har stått for en rekke overskrifter etter at dokumentarserien «Harry and Meghan» ble sluppet på Netflix i desember.

I dokumentarserien sendte hertugparet flere stikk til kongefamilien, og det er forventet at prinsen heller ikke vil spare på kruttet når selvbiografien hans «Spare» kommer i butikkhyllene om få dager.

Natt til torsdag kom den første eksplosive lekkasjen fra boka. Det på tross av at The Times skrev om at forlaget har gjort alt de kan for å stanse det.

Sammenliknes med Harry Potter-serien

De store sikkerhetstiltakene rundt utgivelsen av «Spare» har blitt sammenliknet med utgivelsen av Harry Potter-bøkene.

Prinsens selvbiografi blir sluppet på tirsdag, av forlaget Penguin Random House.

Utgivere av J.K. Rowlings bøker, tidenes bestselgende fantasyserie, brukte millioner av pund i sine forsøk på å forhindre at bøkene ble lekket før publisering. Det pågår også en enorm logistikkoperasjon rundt prinsens nye bok.

Ifølge kilder fra forlaget skal leveringen av bøkene være godt bevoktet, og den planlagte leveringa til bokhandlerne er satt til siste liten før salg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer