Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Thomas Numme:

Gjør comeback - med kona

Numme-ekteparet inviterer med seg kjendispar til Spania.

COMEBACK: Thomas Numme blir igjen å se på tv-skjermen, denne gang med kona. Foto: TV 2
COMEBACK: Thomas Numme blir igjen å se på tv-skjermen, denne gang med kona. Foto: TV 2 Vis mer

Thomas Numme (49) returnerer til tv-skjermen, og denne gangen har han byttet ut sin tidligere makker, Harald Rønneberg (46) - med kona.

Den tidligere «Senkveld»-profilen og kona, Annette Walther Numme (48), inviterer i underholdningsprogrammet «Casa Numme» kjente par på besøk til familiens hus i Spania. Nyheten om det nye programmet ble avslørt på «Senkveld»-innspilling torsdag kveld.

- Ulike perioder i livet

Godt plassert i sofaen der han fra 2003 til 2018 selv ledet «Senkveld», forteller Numme om det nye tv-prosjektet han har med kona.

- Programmet handler om hvorfor man har valgt å være sammen, hvorfor man ble kjæreste med dem man valgte. Åtte forskjellige tidsaspekt. Noe av parene har vært sammen hele livet, noen nettopp fått barn. Ulike perioder i livet, sier han.

FOR SISTE GANG: Thomas Nummes kone, Annette Walther Numme, beskriver ektemannens siste innspilling av «Senkveld» som «veldig rørende». Video: Stig H. Justad Vis mer

Det kommer også fram at Stian Blipp (29) og familien er blant dem som er med i Numme-ekteparets nye serie.

Å jobbe såpass tett med kona har gått helt fint for Numme.

- Vi gjør alt sammen. Middag, drikker kaffe sammen, jobber sammen 24/7 - og det har gått bra. Da vi begynte opptakene visste vi hvor grensene gikk, forteller han.

NYTT PROGRAM: Stian Blipp og kona er blant gjestene som blir med Numme-ekteparet til Spania. Foto: TV 2
NYTT PROGRAM: Stian Blipp og kona er blant gjestene som blir med Numme-ekteparet til Spania. Foto: TV 2 Vis mer

Kjærester i 25 år

Ekteparet Numme har vært kjærester i 25 år. De er gift, og har tre barn sammen. Erfaringene fra sitt eget liv tar de med seg inn i serien.

- Veldig mye humor og kjærlighet har hjulpet oss å takle utfordringer vi har møtt. Og nå gleder vi oss til å snakke med andre par om deres historie - og ikke minst ha det gøy sammen alle fire, sier Annette i en pressemelding.

Annette Walther Nummer er journalist og programleder, kanskje best kjent fra Morgenklubben på Radio Norge. Hun har også erfaring fra flere ulike tv-produksjoner, og gleder seg til å ta fatt på en ny jobb.

Den tidligere «Senkveld»-programlederen er stolt av kona.

- Hun er nysgjerrig, morsom, en ypperlig vertinne og dyktig programleder, forteller han til TV 2.

«Casa Numme» kommer på tv i 2020.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media