«Ex on the Beach»:

Gjør comeback: «Er du skutt i hodet?»

Derfor gjør de to «Ex on the Beach»-profilene comeback.

TOMMEL OPP FOR COMEBACK: Ole Andreas Karoliussen var med i første sesong av «Ex on the Beach». Til Dagbladet forteller han hvorfor han takket ja til å være med nok en gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TOMMEL OPP FOR COMEBACK: Ole Andreas Karoliussen var med i første sesong av «Ex on the Beach». Til Dagbladet forteller han hvorfor han takket ja til å være med nok en gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I høst hadde andre sesong av «Ex on the Beach» premiere på Dplay. Årets deltakere byr på sex, krangling og følelser fra første stund, og både episodene og den nye casten ble godt mottatt. Dagbladet trillet, i år som i fjor, en femmer på terningen.

Konseptet er nokså enkelt. En rekke ungdommer blir sendt til Mauritius for å feste, drikke og ligge rundt. Samtidig kommer flere av eksene deres inn, for å skape intriger og drama.

Suksessoppskriften har fungert i flere land, og gjorde det også bra i Norge i fjor. Derfor var det naturlig for Discovery å kjøre i gang nok en sesong her til lands.

Det er derimot ikke bare nye fjes vi får møte i sesong to. Med seg har produksjonen nemlig fått to av fjorårets ringrever, som nok en gang er klare for å lage drama i beste sendetid.

Klart mål

Dagbladet kan fortelle at nordlendingene Ole Andreas Karoliussen og Rikke Mari Isaksen blir med i nok en sesong av serien. Isaksen var i fjor med som en av de første deltakerne, mens Karoliussen kom inn seinere som eksen hennes.

Det bød på både opp- og nedturer i villaen, men ingen av dem forelsket seg. Nå har de altså hoppet på på nytt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer