Egor Filipenko:

Gjør comeback etter åtte år

Den tidligere dommeren returnerer til parketten i «Skal vi danse».

TILBAKE: TV-seerne får snart et gjensyn med Egor Filipenko på parketten. Her med Hanne Sørvaag i 2012, som han vant konkurransen sammen med det året. Foto: Audun Braastad / NTB
TILBAKE: TV-seerne får snart et gjensyn med Egor Filipenko på parketten. Her med Hanne Sørvaag i 2012, som han vant konkurransen sammen med det året. Foto: Audun Braastad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Egor Filipenko (34) har vært både proffdanser og dommer i «Skal vi danse», og har med andre ord medvirket i programmet i en årrekke.

Filipenko har også vunnet konkurransen to ganger, første gang med Hanne Sørvaag (42) i 2012 og deretter i 2014 med Agnete Kristin Johnsen Saba (28).

I fjor kom sjokkbeskjeden om at hans tid i programmet var over, da plassen hans i dommerpanelet ble fjernet. Også Tore Petterson (43) forsvant fra dommergruppen på fire, og inn kom Morten Hegseth (36).

STRAMT: Det er ikke alltid klaff med det samme når kjendisene skal prøve klær til «Skal vi danse»-sending. Det fikk Magnus Moan oppleve. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen / Rød Løper Vis mer

- Da jeg først fikk vite det tenkte jeg: «oi sann», men vi har jo ikke kontrakt som varer evig. Hvert år venter vi på å bli spurt og man er usikker. Det er 14 sesonger jeg har vært med som danser og dommer, det har vært et eventyr å få være med, uttalte Filipenko overfor Dagbladet i fjor, etter det ble kjent at han ikke fikk være med videre som dommer.

Nå er det klart at Filipenko returnerer til danseprogrammet, men ikke som dommer.

I høstens «Skal vi danse: all stars»-sesong skal 34-åringen ta på seg danseskoene igjen, og svinge seg på parketten med ingen ringere enn Katrine Moholt (48) - som gjør comeback på parketten 16 år etter at hun vant konkurransen i den aller første sesongen i 2006.

NY PROGRAMLEDER: Helene Olafsen er Skal vi danse sin nye programleder. Video: Klaus Fjellro / Dagbladet TV Vis mer

Moholts deltakelse betyr også at hennes programledermakker Anders Hoff (46) får en ny partner i høst: Tidligere «Skal vi danse»-vinner Helene Olafsen (34) stepper inn som høstens programleder.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer