«Bloggerne»

Gjør comeback i «Bloggerne»

Sophie Elise Isachsen og Linnéa Myhre returnerer til tv-skjermen i sesong 14 av TV 2-programmet.

NY SESONG: I den kommende sesongen av «Bloggerne» får vi et gjensyn med kjente og kjære, men vi skal også få bli kjent med nye influensere. Foto: TV 2
NY SESONG: I den kommende sesongen av «Bloggerne» får vi et gjensyn med kjente og kjære, men vi skal også få bli kjent med nye influensere. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag morgen kom nyheten om hvem som skal være med i sesong 14 av TV 2-programmet «Bloggerne». Det var TV 2 som først omtalte saken.

I TV 2-programmet får man følge livene til noen av landets største internettpersonligheter. Nærmest alt som kan krype og gå av bloggere og influensere har vært med i serien tidligere, og nå er det altså duket for nok en sesong.

To som gjør comeback i den kommende sesongen er de to influenserne Sophie Elise Isachsen (25) og Linneá Myhre (30). Førstnevnte influenser var med fra starten av i «Bloggerne», og forklarer i en pressemelding at hun er glad for å være tilbake.

- Jeg var med fra starten i «Bloggerne» og hadde en veldig god opplevelse. Jeg har fortsatt mye jeg ønsker å dele og er derfor glad for å være tilbake i «Bloggerne» der det hele startet, forteller Sophie Elise.

Nytt fjes

I tillegg får seerne et gjensyn med Iselin Guttormsen (33), Emma Ellingsen (19), Monica Nyhus (32) og Joakim Kleven. Det er imidlertid også en nykommer i den kommende sesongen, nemlig Eveline Karlsen (28).

Hun er influenser innenfor sminke og har godt over 70 000 følgere på Instagram og tusenvis av abonnenter på YouTube. Karlsen har også gitt ut boka «Makeupbibelen», og under Vixen Awards stakk hun av med prisen for «Årets influenser beauty».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer