Tre nye deltakere:

Gjør comeback i «Farmen»

Bussjåfør og TikTok-stjerne Robert Michael Scott er én av tre profiler som vender tilbake i sidekonkurransen «Torpet».

TILBAKE PÅ TV: Thor Haavik , Robert Scott og Bjørn Egil Mogenstad er trioen som utgjør «Torpet», som snart blir å se på TV 2 Play. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
TILBAKE PÅ TV: Thor Haavik , Robert Scott og Bjørn Egil Mogenstad er trioen som utgjør «Torpet», som snart blir å se på TV 2 Play. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er snart klart for nok en runde av «Farmen» på TV 2, den 18. i rekka. I juli flyttet 14 nye deltakere inn på Li gård i Stange kommune, en gård som også har blitt benyttet to ganger tidligere - én i «Farmen»- og én i «Farmen kjendis»-sammenheng.

Like ved ligger imidlertid, som vanlig får man vel si, en mindre gård kalt «Torpet». Der skal tre tidligere «Farmen»-stjerner leve og konkurrere med og mot de som etter hvert blir sendt ut av «Farmen».

Vinneren av «Torpet» får plass på hovedgården.

- Gråt som en drittunge

I år er det Robert Michael Scott, som var å se i TV 2-realityen senest i fjor, presten Thor Haavik fra «Farmen» i 2020, samt Bjørn Egil Mogenstad fra 2014-versjonen av programmet, som utgjør «Torpet»-trioen fra start av.

- TV 2 spurte meg i vår om jeg kunne tenke meg å være med, og jeg sa «fuck ja» med én gang. I fjor høst måtte jeg ut av «Farmen» i uke åtte eller ni, og den gang trodde jeg at jeg skulle på «Torpet». Men så fikk jeg beskjed av Mads Hansen (programleder, journ. anm.) at «Torpet» var over. Jeg husker at jeg gråt som en drittunge, forteller Robert Michael Scott, populært kalt NorwayRob til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.