Kim Kardashian:

Gjør comeback uten gifteringen

I går delte realitystjernen to bilder på Instagram-profilen sin, og det har ikke gått upåaktet hen.

FULL FORVIRRING: Kim Kardashians comeback på Instagram får flere av følgerne til å stille spørsmål. Enkelte påpeker at hun ikke ligner seg selv, mens andre stiller spørsmål ved hvor gifteringen hennes har tatt veien. Foto: Hahn Lionel / Pa Photos / NTB
FULL FORVIRRING: Kim Kardashians comeback på Instagram får flere av følgerne til å stille spørsmål. Enkelte påpeker at hun ikke ligner seg selv, mens andre stiller spørsmål ved hvor gifteringen hennes har tatt veien. Foto: Hahn Lionel / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Ryktene om at stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye Wests (43) ekteskap går mot slutten ser ut til å ikke gi seg med det første.

Paret skal ha tilbrakt mye tid fra hverandre de siste månedene, og flere hevder at det er ikke er noen vei utenom skilsmisse for dem.

Hittil har ingen av dem uttalt seg om skilsmissespekulasjonene, men i går fikk ryktemølla ytterligere fart på seg da Kardashian gjorde et aldri så lite comeback på Instagram.

Siden 26. desember har det vært nokså stille fra 40-åringen, som vanligvis er svært aktiv på Instagram.

Video not found
SKILSMISSE: Det siste halve året har vært tøft for Kim Kardashian og Kanye West, nå ser det ut til at det kan gå mot skilsmisse. Og et av bildene til Kim på Instagram satte fart på ryktene. Vis mer

Gifteringen glimret med sitt fravær

Comebacket er i anledning promotering av en ny kolleksjonen til realitystjernas merke Skims. Det er totalt to bilder følgerne får servert, og på det ene bildet ser man 40-åringen posere på gulvet iført en sort strømpebukse og en matchende sort overdel.

På det andre bildet lener hun seg inntil en vegg iført det samme antrekket, men i en beige farge. På dette bildet kan man tydelig se firebarnsmoras hånd hvile på ansiktet sitt.

Det er derimot ikke den nye kolleksjonen som får mest oppmerksomhet, men heller det faktum at hun ikke har på seg gifteringen. People og US Weekly er blant mediene som omtaler bildene.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

- Ser ikke ut som Kim

I kommentarfeltet strømmer det inn med spørsmål om 40-åringen er singel, og hvor gifteringen har blitt av.

Det er imidlertid ikke bare singelspørsmål og gifteringens manglende tilstedeværelse som vekker oppsikt. Andre mener nemlig at Kardashian ikke likner på seg selv på bildene.

«Hva skjer med ansiktet hennes? Det ser ikke ut som henne lenger», kommenterer en av følgerne.

«Er det bare meg eller har Kim et nytt ansikt også?» lirer en annen av seg.

«Hvem sitt ansikt er dette?», heter det fra en tredje.

Når det kommer til den manglende gifteringen på de to Instagram-bildene skal det imidlertid nevnes at firebarnsmora har på seg to ringer plassert på venstre hånd i en video delt på Instagram-story.

Det er derimot uklart om en av disse ringene faktisk er gifteringen.

UVISST: På en av videoene Kim Kardashian har delt på Instagram-story kan man se to ringer på hennes venstre hånd. Om den ene kan være gifteringen er imidlertid uvisst. Foto: Skjermdump fra Instagram
UVISST: På en av videoene Kim Kardashian har delt på Instagram-story kan man se to ringer på hennes venstre hånd. Om den ene kan være gifteringen er imidlertid uvisst. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Ville rykter

Kardashians Instagram-comeback kommer bare kort tid etter at en TikTok-bruker hevdet at West skal ha hatt en affære med influenser Jeffrey Star (35). Forrige uke gikk sistnevnte ut og avkreftet ryktene.

- Jeg våknet og telefonen min var sprengt og jeg tenkte «herregud, hva i all verden er det som skjer i dag?». Jeg hadde helt ærlig ingen aning. Jeg holder meg for meg selv. Jeg bor i denne vakre staten. Jeg elsker livet, sa han blant annet i en video på YouTube.

Sminkeprofilen skal også ha fått flere telefoner fra en rekke journalister som ønsket kommentar på den angivelige affæren med West.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

Den siste tida har Kanye oppholdt seg i Wyoming, der også Jeffree Star holder til.

- Jeg er singel. Jeg ligger ikke med noen. Jeg liker høye menn. Kanye og jeg har aldri hengt sammen, og hele denne greia er veldig morsom, sa Star videre.

Han skjønte heller ikke hvor ryktene skal ha kommet fra. Ifølge E! News skal de altså ha startet på appen TikTok, hvor en bruker hevdet at duoen hadde noe på gang. Den samme brukeren hevdet i etterkant, ifølge BBC, at hun blir saksøkt av Kardashian. Dette er foreløpig ikke bekreftet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer