Aleksander Sæterstøl:

- Gjør det for hennes del

Innrømmer at «Bloggerne» kan bli litt mye.

SLITSOMT: Aleksander Sæterstøl innrømmer at «Bloggerne» kan bli litt mye av og til. Her avbildet med kjæresten Martine Lunde. Foto: TV 2
SLITSOMT: Aleksander Sæterstøl innrømmer at «Bloggerne» kan bli litt mye av og til. Her avbildet med kjæresten Martine Lunde. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Realityprofil Aleksander Sæterstøl (27) er nok en gang klar for å være en birolle i TV 2-programmet «Bloggerne». Kjæresten hans Martine Lunde (26) er en av profilene i den kommende sesongen.

Lunde har vært med i fem av seriens 16 sesonger tidligere.

Sæterstøl er kanskje mest kjent for sin deltakelse i «Paradise Hotel» i 2017. Der deltok også Lunde, og de to har vært et par siden.

Sæterstøl har i tillegg vært med i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», «Skal vi danse» og «Sofa». Han blir også å se i neste sesong av «Farmen Kjendis».

- Det suger

Da Dagbladet møtte Sæterstøl på TV 2s høstlansering i Bergen la han ikke skjul på at det blir spennende å se den nye sesongen av «Bloggerne».

Han var derimot ærlig om at det ikke er alt han liker med programmet.

- Jeg er jo med (i «Bloggerne», journ.anm.) på grunn av Martine, jeg er jo ikke en profil der. Det er ikke sånn at jeg har lyst til å være med, men jeg er med for hennes del, innrømmer han overfor Dagbladet.

27-åringen forklarte videre at han er en stor del av Lundes liv, og dermed er det nesten uunngåelig at han er med i serien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer