«Skal vi danse»:

Gjør endringer etter marerittskade

- Fikk skulderen ut av ledd.

SKADD PÅ PARKETTEN: Santino Mirenna skadet seg under kveldens «Skal vi danse»-sending. Video: TV 2. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det ble en dramatisk kveld for ett av parene under lørdagens «Skal vi danse»-sending. Om lag 45 minutter ut i programmet pådro Emilie «Voe» Nerengs dansepartner Santino Mirenna seg en stygg skade i skulderen.

Selv om han fullførte dansenummeret, løp Mirenna av parketten så fort dommerne skulle gi sine tilbakemeldinger. Han ble deretter hentet i ambulanse.

Søndag morgen bekrefter TV 2s pressekontakt, Unn Grethe Berge, det som alle fryktet.

- Santino fikk skulderen ut av ledd under dansen i går. Han fikk god hjelp på legevakten og skulderen er nå på plass. I dag har Santino treningsfri dag. Emilie fortsetter treningen i dag med danselærer Ivo Havranek som vikar. Hvordan kommende treningsuke blir for Emilie og Santino kommer vi tilbake med informasjon om når det er bestemt, sier Berge.

- Skjønte ikke

Det er altså uklart når Mirenna kommer tilbake på parketten. På sin Instagram-profil virker danseren imidlertid å være ved godt mot.

- I går gikk dessverre skulderen min ut av ledd, men jeg er veldig glad for at jeg klarte å fullføre dansen. Jeg har fått god hjelp av legevakten i går og så mye støtte fra hele «Skal vi danse»-familien. Jeg håper at jeg snart kommer tilbake på parketten igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer