Norsk reality-program:

Gjør endringer etter overgrepstiltale

En deltaker er tiltalt for voldtekt og seksuell omgang med en mindreårig. Nå tar produksjonen grep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En deltaker i et norsk realityprogram er tiltalt for voldtekt og seksuell omgang med en mindreårig. Det får nå konsekvenser, etter at produksjonen har bestemt seg for å ta grep.

Saken skal opp i tingretten mot slutten av året, ifølge berammingslistene. Der er det satt av fire dager til rettsforhandlinger.

Under innspilling hadde personen status som siktet, og var under etterforskning. Fornærmede i saken var mellom 14 og 16 år da hendelsen skal ha funnet sted, ifølge VG.

Dagbladet er kjent med at personen som nå er tiltalt i straffesaken, ikke har opplyst produksjonsselskapet om dette før personen ble med i programmet.

Forskjellige tiltak

Dette er et kontraktsbrudd som får konsekvenser.

Realityserien vil ikke bli fjernet, men det jobbes med forskjellige tiltak rundt dette.

- Det er mange hensyn å ta i denne saken, så derfor betrakter vi dette som et internt anliggende, sier pressesjefen i kanalen.

Dagbladet er også kjent med at produksjonsselskapet er klare på at de ikke kan legge seg opp i de juridiske sidene av straffesaken, men at det må avgjøres i retten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer