Dag Otto Lauritzen:

Gjør endringer etter Ukraina-krigen

TV 2 har nå bestemt seg for å gjøre endringer.

ENDRINGER: Det blir endringer for det nye programmet til Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård. Foto: Matti Bernitz / TV 2
ENDRINGER: Det blir endringer for det nye programmet til Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Kompani Lauritzen» er i gang for fullt, og om en stund ventes også en ny versjon av programmet, uten kjendiser.

Vanlige folk skal få prøve seg, på de samme utfordringene som vi nå har sett kjente fjes prøve seg på gjennom to sesonger.

«Tropp Z»

Både Dag Otto Lauritzen (65) og Kristian Ødegård (47) er med i den nye utgaven av programmet, men nå har det blitt avslørt at TV 2 ble nødt til ta navnegrep.

Programmet skulle egentlig hete «Tropp Z», men som følge av Ukraina-krigen har TV 2 valgt å gjøre endringer. Hva som blir det nye navnet er så langt ikke kjent.

Det var Agderposten som omtalte saken først.

Bokstaven Z

Den engelske avisa The Guardian har tidligere omtalt at «Z» har blitt et symbol for støtte av den russiske invasjonen og krigføringen i Ukraina.

Dagbladet har blant annet omtalt den russiske turneren Ivan Kuliak (20) som vekket oppsikt med å bære det kryptiske krigssymbolet på brystet.

Nøyaktig hva «Z» står for er imidlertid uklart.

Ifølge journalisten Kamil Galeev tolker noen det som «Za pobedy», som betyr «for seier», mens andre tolker det som «Zapad», som betyr «vest».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer