Norges Eurovision-håp, KEiiNO:

Gjør endringer før Eurovision

- Vi vil at hele showet skal vise hvor vi kommer fra.

EUROVISION-KLARE: KEiiNO skal representere Norge under Eurovision i Tel Aviv 18. mai. Her er trioen avbildet da de vant MGP-finalen i Oslo Spektrum 2. mars. Foto: NTB Scanpix
EUROVISION-KLARE: KEiiNO skal representere Norge under Eurovision i Tel Aviv 18. mai. Her er trioen avbildet da de vant MGP-finalen i Oslo Spektrum 2. mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

18. mai er det duket for årets Eurovision Song Contest i Tel Aviv i Israel, der gruppa KEiiNO skal representere Norge.

Med låta «Spirit in the Sky» gikk trioen, som består av Alexandra Rotan (22), Fred Buljo (31) og Tom Hugo (39), helt til topps under Melodi Grand Prix-finalen i Oslo Spektrum 2. mars. Nå er de på plass i Israel for de siste forberedelsene.

Det er imidlertid et helt annet sceneshow vi får se i Expo Tel Aviv, der Eurovision arrangeres, enn vi så i Oslo Spektrum. Ifølge TV 2 har nemlig Keiino gjort store endringer i showet - på bakgrunn av kritikk fra fansen.

- Vil vise fram Norge

Ifølge Alexandra Rotan har det nye sceneshowet mer fokus på det låta handler om og det de ønsker å formidle gjennom den, nemlig kampen for likeverd uansett etnisitet, kjønn og legning.

- Vi har lyst til å vise fram Norge. Vi skal representere landet vårt i Eurovision, og da vil vi at hele showet skal vise hvor vi kommer fra. Jeg håper og tror det blir noe som folk ikke hadde forventet seg, sa 22-åringen til TV 2 før avreise til Israel.

Blant annet fjerner de trommeslagerne og danserne i det nye sceneshowet, og ifølge kanalen vil de kun ha med seg tre korister på scenen. Trioen har også nye kostymer i norsk design, laget av TSH.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer