«Maskorama»:

Gjør endringer før «Maskorama»-finalen

Som følge av de nye tiltakene vil finalen i «Maskorama» bli noe annerledes.

ENDRINGER: I lørdagens «Maskorama»-finale blir det gjort endringer som følge av coronatiltakene. Foto: Fredrik Arff / NRK
ENDRINGER: I lørdagens «Maskorama»-finale blir det gjort endringer som følge av coronatiltakene. Foto: Fredrik Arff / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LES ALT OM CORONA

Etter at det tirsdag kveld ble lagt fram nye tiltak av regjeringen for å hindre videre coronasmitte, vil det også få konsekvenser for «Maskorama»-finalen som er på lørdag.

Det informerer prosjektredaktør i NRK, Jan Egil Ådland til Dagbladet onsdag kveld.

Endringer i programmet

Den nye begrensningen på maksimum 600 personer i publikum, fordelt på tre kohorter, resulterer i at antall publikum må reduseres med cirka 400 personer.

Til Dagbladet forteller Ådland følgende om hvordan de skal løse det:

- Vi prioriterer publikum etter når de kjøpte billetter, slik at de som kjøpte først beholder sin plass. De som ikke får plass får refundert billettkostnaden, informerer han, og fortsetter:

- Det er med tungt hjerte vi må kontakte 400 personer som trolig har gledd seg til Maskorama-finalen like mye som oss.

LITEN AVSLØRING: Her får vi muligens et ekstra hint om hvem dragen kan være. Video: NRK Vis mer

- Veldig trist

Videre informerer han om at de som beholder plassen sin i studio vil bli bedt om å bekrefte på mail at de faktisk kommer.

For de som får beskjed om at de har mistet plassen sin i salen, vil derimot få mulighet til å sette seg på venteliste i tilfelle noen av de som har plass velger å bli hjemme.

Ådland understreker at dersom noen ender uten plass i studio på finalen, vil de få muligheten til å kjøpe billetter før alle andre til en eventuell ny sesong.

- Vi synes selvsagt det er veldig trist å måtte si nei til så mange, men vi har ikke noe annet valg, avslutter han.

Maskorama Les alle sakene her Foto: NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer