«Maskorama»:

Gjør endringer før «Maskorama»-finalen

Som følge av de nye tiltakene vil finalen i «Maskorama» bli noe annerledes.

ENDRINGER: I lørdagens «Maskorama»-finale blir det gjort endringer som følge av coronatiltakene. Foto: Fredrik Arff / NRK
ENDRINGER: I lørdagens «Maskorama»-finale blir det gjort endringer som følge av coronatiltakene. Foto: Fredrik Arff / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at det tirsdag kveld ble lagt fram nye tiltak av regjeringen for å hindre videre coronasmitte, vil det også få konsekvenser for «Maskorama»-finalen som er på lørdag.

Det informerer prosjektredaktør i NRK, Jan Egil Ådland til Dagbladet onsdag kveld.

Endringer i programmet

Den nye begrensningen på maksimum 600 personer i publikum, fordelt på tre kohorter, resulterer i at antall publikum må reduseres med cirka 400 personer.

Til Dagbladet forteller Ådland følgende om hvordan de skal løse det:

- Vi prioriterer publikum etter når de kjøpte billetter, slik at de som kjøpte først beholder sin plass. De som ikke får plass får refundert billettkostnaden, informerer han, og fortsetter:

- Det er med tungt hjerte vi må kontakte 400 personer som trolig har gledd seg til Maskorama-finalen like mye som oss.

- Veldig trist

Videre informerer han om at de som beholder plassen sin i studio vil bli bedt om å bekrefte på mail at de faktisk kommer.

For de som får beskjed om at de har mistet plassen sin i salen, vil derimot få mulighet til å sette seg på venteliste i tilfelle noen av de som har plass velger å bli hjemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.