«Farmen kjendis»:

Gjør endringer i «Farmen kjendis»

Årets sesong kommer med en ny tvist for utfordrerne.

NYE PÅ GÅRDEN: Utfordrerne Aurora Gude og Jan Tore Kjær får seg en overraskelse når de flytter inn på Steinsjø Gård. Foto: Tarjei Krogh/TV 2
NYE PÅ GÅRDEN: Utfordrerne Aurora Gude og Jan Tore Kjær får seg en overraskelse når de flytter inn på Steinsjø Gård. Foto: Tarjei Krogh/TV 2 Vis mer
Publisert

Forpakterne på Steinsjø gård er bare én og en halv uke inn i gårdslivet, men gruppen har allerede rukket å knytte tette bånd til hverandre. I onsdagens episode av «Farmen kjendis» kommer det imidlertid to utfordrere inn på gården, og likt som tidligere sesonger må de bevise for de andre deltakerne at de fortjener en plass i gjengen.

Men i år handler det ikke bare om hvem som blir mest likt av de andre forpakterne, nå må også utfordrerne møtes i en utslagskonkurranse.

Årets utfordrere er tidligere ishockeyspiller Jan Tore Kjær (54) og realityprofil Aurora Gude (30). Med seg til gården har de et brev, hvor det står forklart de nye reglene for utfordrerne.

Første del av konkurransen er som tidligere: de andre deltakerne på gården skal stemme på personen de helst vil la bli værende. Den som får flest stemmer får ett poeng.

KASTER KLÆRNE: De andre deltakerne reagerer når Ørnulf Høyer kaster klærne for en vask i nærheten av dem på «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Klipp & Manus: Klaus Fjellro. Vis mer

I den andre delen skal Kjær og Gude møtes i konkurranse. Nøyaktig hva slags konkurranse dette blir, er fortsatt uvisst i onsdagens episode.

Den med flest poeng etter dette kan kalle seg for et fullverdig medlem av «Farmen kjendis».

Til Dagbladet forteller TV 2 at den nye tvisten skyldes et ønske om å overraske seerne.

- Vi gjør med jevne mellomrom større og mindre endringer for å fornye de etablerte programkonseptene våre. Dette gjør vi av flere grunner, men mye handler selvsagt om at vi ønsker å overraske både seere og deltakere, og at det ikke skal oppleves forutsigbart, sier TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer