Kristin Gjelsvik:

- Gjør litt ekstra vondt

Kristin Gjelsvik skal feire jul uten sønnen.

ANNERLEDES JUL: Julefeiringa blir ikke helt den samme for Kristin Gjelsvik i år. Foto: Jørn H.Moen / Dagbladet
ANNERLEDES JUL: Julefeiringa blir ikke helt den samme for Kristin Gjelsvik i år. Foto: Jørn H.Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli kom beskjeden om at Kristin Gjelsvik (36) og samboeren Dennis Poppe Thorsen (31) hadde gått hver til sitt, etter 10 år som kjærester.

Paret, som møttes under innspilling av «Paradise Hotel» i 2012, har sønnen Falk (3) sammen.

Et samlivsbrudd er ofte vanskelig på mange måter, men den første jula kan være ekstra tøff.

AVSLØRER: Kristin Gjelsvik og sønnen Falk har flyttet fra Drammen til Bærum. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Det blir den i hvert fall for Gjelsvik, som nå forteller om hvordan det blir å ikke skulle feire sammen med sønnen sin.

«Det blir så rart å ikke skulle våkne opp med ham på julaften, og spise julestrømpe sammen med ham mens vi ser på juleprogrammer på TV. Så rart å ikke se gleden i øynene hans når han åpner julegaver som inneholder tog og ski, og kjenne den intense begeistringen utfolde seg i rommet», skriver hun i et innlegg på Instagram.

Gjelsvik forteller at hun nettopp har levert sønnen i Stavanger, hvor han skal feire jula med familien der.

«Jeg skal ikke se ham igjen før i romjula, og jeg kjenner det gjør vondt i hele kroppen. Samtidig vet jeg at han får en fantastisk julefeiring her borte, og at det neste år er min tur».

TÅRER: Kristin Gjelsvik begynner å gråte når hun snakker om dette. Kan sees på discovery+ og på TVNorge 20.30 Video: Discovery+ Vis mer

Det blir en helt spesiell jul for 36-åringen av flere grunner.

I år skal hun nemlig feire med rundt 30 ukjente personer, som av ulike grunner gruer seg til jul.

«Jeg håper jeg klarer å skape en magisk dag for disse fine menneskene, og at det ikke bare er Falk som får fine juleminner å se tilbake på, men også disse nærmere tretti personene som i år ikke skal være ensomme», forteller hun i samme innlegg.

HARDT UT: Influenser Kristin Gjelsvik reagerer kraftig på at en rekke influensere reklamerer for et kollagenpulver som angivelig skal minske produksjonen av rynker. Produktet har ifølge flere eksperter ingen effekt. Foto/video: Nina Hansen / Dagbladet / Øystein Sæthre / Dagbladet TV Vis mer

At hun åpnet huset for fremmede denne jula kunne influenseren avsløre allerede i november.

Til Dagbladet kunne hun den gangen fortelle at det er noe hun har hatt lyst til å gjennomføre i flere år, men at det ikke alltid har gått opp i opp med andre juleplaner.

- Det er så mange som er ensomme på julaften og som synes det er en kjempevanskelig dag. Da tenkte jeg: «Why not?» Jeg har både husrom og hjerterom. Det synes jeg er en fin måte og snu en kjip og sår situasjon om til noe litt mer positivt.

Dagbladet har kontaktet Kristin Gjelsvik for en kommentar, foreløpig uten hell.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer