Macaulay og Kieran Culkin:

Gjør narr av broren på Golden Globe: - Er han der? Sykt kult

«Hjemme alene»-skuespilleren morer seg på lillebrorens bekostning.

BERØMTE BRØDRE: Kieran (36) og Macaulay Culkin (38) har begge vokst opp i rampelyset. Her sammen med skuespiller Hayden Panettiere (29) i 2010. Foto: NTB Scanpix
BERØMTE BRØDRE: Kieran (36) og Macaulay Culkin (38) har begge vokst opp i rampelyset. Her sammen med skuespiller Hayden Panettiere (29) i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Hjemme alene»-stjerna Macaulay Culkin (38) var ikke blant Hollywood-kjendisene som hadde funnet veien til Golden Globe-utdelingen i Los Angeles natt til mandag. Det hadde derimot lillebroren hans, Kieran Culkin (36), som var nominert for beste birolle for rollen i HBO-serien «Succession».

Men selv om Macaulay glimret med sitt fravær på selve utdelinga, hindret det ham ikke fra å ta del i oppmerksomheten.

For mens lillebror gikk foran blitsregnet ved Beverly Hilton hotell, sørget 38-åringen for å stjele showet bak tastaturet - på brorens bekostning.

- Hei, bror

Det er i en lang rekke Twitter-meldinger at 38-åringen gjør et spøkefullt nummer ut av Kierans Golden Globe-opptreden, der han åpner ballet med følgende kommentar:

«Oi, shit! Er broren min på Golden Globe? Sykt kult»!

Noen minutter seinere deler barnestjerna et bilde av lillebroren sin, med teksten: «Så kjekk han er». Deretter følger to skjermdumper fra tv-sendingen, der 38-åringen «plutselig» oppdager Kieran i bakgrunnen av et intervju med Henry Winkler (73):

«Herregud, der var'n. Hei, bror»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer