Meghan Markle:

Gjør som Märtha - får kritikk: - Det må ligge misunnelse bak

Hårsveisen til Meghan Markle skaper nok en gang overskrifter i utenlandske aviser.

FÅR KRITIKK: Helt siden Meghan Markle forlovet seg med prins Harry har det haglet med kritikk. Denne gang er det hårsveisen som får oppmerksomheten. Foto: NTB Scanpix.
FÅR KRITIKK: Helt siden Meghan Markle forlovet seg med prins Harry har det haglet med kritikk. Denne gang er det hårsveisen som får oppmerksomheten. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Helt siden den tidligere skuespilleren Meghan Markle (36) ble koblet til den britiske prins Harry av Wales (33) har det ikke stoppet med overskrifter i britisk og utenlandsk presse.

Overalt hvor 36-åringen befinner seg er det stadig noen som følger med, og det er ikke «bare bare» å opprettholde alle kongelige etiketter som fersking, i kanskje en av verdens mest konservative kongefamilier.

Alt fra kleskode, hvordan hun har opptrådt ved siden av prinsen og ytring av meninger har skapt store overskrifter. Denne gang er det imidlertid hårsveisen som skaper overskriftene.

- Bare vås

Forrige fredag, da Meghan Markle og prins Harry var på besøk i Nord-Irland, dukket 36-åringen opp med en hårsveis, som ifølge People, var noe utenom det vanlige for kongelige.

Ifølge nettsida skal hårsveisen, som var satt opp i en knute, være for skjev for hva kongelige etikette tilsier. Hun skal også ha utfordret etiketten da hun tidligere i år dukket opp med det man kaller en «messy bun», en hårknute som er litt mer hverdagslig og avslappet, utenfor en radiostasjon, ifølge Vanity Fair.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer