«Skal vi danse»-finalen 2019:

Gjør som Tone før finalen

Aleksander Hetland og Jørgine Massa Vasstrand tar helt spesielle grep for å vinne «Skal vi danse» lørdag kveld.

EN HALV MILLION: Jørgine «Funkygine» Vasstrand er klar for finale i «Skal vi danse», og har de siste lørdagene hatt på seg sin såkalte «lykketruse». Nå avslører hun hva hun skal gjøre med trusa hvis hun vinner. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For 13 år siden kunne artist og influenser Tone Damli (31) avsløre at hun hadde på seg en lykketruse da hun deltok i «Skal vi danse». Det skulle imidlertid vise seg at trusa ikke kunne hjelpe henne helt til topps, og Damli måtte takke for seg bare uka før finalen.

Også i årets sesong har deltakerne helt spesielle ritualer før de går på parketten, og en av dem gjør akkurat som Tone Damli.

LYKKETRUSE: Tone Damli brukte hvite Calvin Klein-truser da hun var med i dansekonkurransen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LYKKETRUSE: Tone Damli brukte hvite Calvin Klein-truser da hun var med i dansekonkurransen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Gjør som Tone før finalen

Jørgine Massa Vasstrand (30) har nemlig helt siden hun for første gang fikk 40 poeng danset i samme truse. Overfor Dagbladet letter hun nå på sløret om den såkalte lykketrusa, som hun har klare planer for hvis hun vinner.

- Jeg hadde på meg en grå truse da jeg fikk 40 poeng for dansen til låta «Shallow». Jeg har blitt skikkelig overtroisk av dette «Skal vi danse»-opplegget, så jeg tenkte at denne trusa må jeg ha på meg hver gang, humrer hun.

- Jeg har vasket den mellom hver sending, altså, skyter hun raskt inn.

GIR ALT: Influenseren Jørgine Massa Vasstrand og svømmeren Aleksander Hetland gjør alt de kan for å stå igjen øverst på pallen. Foto: Espen Solli / TV 2
GIR ALT: Influenseren Jørgine Massa Vasstrand og svømmeren Aleksander Hetland gjør alt de kan for å stå igjen øverst på pallen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
  • Se video øverst i saken!

Selger trusa

30-åringen påpeker også at hun har planer om å ha den på seg under finalen på lørdag.

- Hvis jeg ikke finner den på lørdag, går jeg rett i kjelleren. Jeg tror oppriktig på at jeg kommer til å vinne «Skal vi danse» hvis jeg har på meg den trusa, sier tv-profilen spøkefullt.

Og hvis hun så ender øverst på pallen lørdag, har hun klare planer for hva hun har tenkt til å gjøre med trusa:

- Jeg skal prøve å selge den på Ebay for en halv million.

- Skal du vaske den eller legge den ut brukt?

- Jeg tror at hvis jeg legge den ut brukt, så er det større sannsynlighet for å få mer penger for den. Kanskje det blir budrunde til og med, sier hun og ler.

NØDT ELLER SANNHET: Inspirert av «Ex on the Beach» ga vi kjendisene et ultimatum: Nødt eller sannhet? Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/Rød Løper Vis mer

Når det gjelder andre ritualer, svarer Vasstrand:

- Nei, det er bare den trusa, som jeg tar på fra morgenen av. Synes du jeg burde ha skifta? Nei, det holder med ett truseskift om dagen.

- Tenker på ingenting

Aleksander Hetland (36) har på sin side ikke noe lykkeplagg, ei heller en lykkebokser. Derimot har han én rutine han gjør før hver dans.

- Jeg behandler «Skal vi danse» som et svømmestevne. Jeg kommer inn, varmer opp, går gjennom alle detaljene og prøver å få det inn i hodet. Jeg ser det for meg og etter det tenker jeg på ingenting. Jeg prøver å bare nyte det, høre på musikken og stole på at det går, sier han, og fortsetter:

- Hodet kan fort bli fylt med usikkerhet, men jeg prøver å legge det til side og bare ha det gøy. Det er da jeg har danset eller svømt best. Kanskje det henger sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer