Morten Hegseth:

Gjør store endringer

Erstatter eksen Tore Petterson i dommerstolen. Egor Filipenko er også ferdig som dommer.

SKAL UT: Egor Filipenko og Tore Petterson er ferdige som dommere i «Skal vi danse». Foto: Espen Solli / TV 2
SKAL UT: Egor Filipenko og Tore Petterson er ferdige som dommere i «Skal vi danse». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 kunne ivrige «Panelet»-fans glede seg stort, da det ble kjent at programleder Morten Hegseth (35) skulle entre parketten og svinge seg rundt til fengende musikk i dansekonkurransen «Skal vi danse».

Med skinnende paljettjakker og et perlehvitt smil kjempet han seg gjennom sju dansefylte uker, før han måtte forlate konkurransen etter en intens danseduell mot Jan Gunnar Solli. Sistnevnte havnet til slutt på en andreplass i konkurransen.

Den gang var det en gråtende programleder som kunne fortelle til Dagbladet at han var utrolig lei seg for å måtte forlate konkurransen.

- Dette har vært det fineste jeg har vært med på. Mai er en maskin, og det blir utrolig trist å forlate denne konkurransen. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal si, fortalte han.

Nå, tre år seinere, står det klart at 35-åringen igjen vil være å se i det populære lørdagsprogrammet. Denne gangen som dommer.

Byttes ut med eksen

TV 2 bekrefter nå at Morten Hegseth er ny dommer i TV 2-programmet.

- Vi gleder oss over å ha fått Morten Hegseth inn i dommerpanelet i «Skal vi danse». Med sitt unike perspektiv og lange erfaring som underholdningsjournalist blir han et spennende tilskudd til «Skal vi danse» i høst. Morten skal på sitt vis sette ord på det folk hjemme i stuene ser, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer