«Sofa»:

Gjør tv-comeback: - Fantastisk

Underholdningsprogrammet «Sofa» returnerer til tv-skjermen i ny drakt med flere profilerte kjendiser.

TILBAKE: Komiker Adam Schjølberg var en av dem som var å se i underholdningsprogrammet «Sofa» på NRK. Nå skal han nok en gang by på seg selv, men denne gangen på TV 2. Her avbildet med Jorun Stiansen som han skal delta sammen med. Foto: Espen Solli / TV 2
TILBAKE: Komiker Adam Schjølberg var en av dem som var å se i underholdningsprogrammet «Sofa» på NRK. Nå skal han nok en gang by på seg selv, men denne gangen på TV 2. Her avbildet med Jorun Stiansen som han skal delta sammen med. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

De fleste minnes nok underholdningsprogrammet «Sofa», som gikk på NRK fra 2014 til 2017. Der fikk man følge en rekke norske familier, par og venner gjennom deres ulike tv-kvelder, noe som bød på diskusjoner, latter og tårer.

Til trolig fleres store glede returnerer nå «Sofa» igjen til tv-skjermen, men i ny drakt. Det melder TV 2, som skal ta over konseptet, i en pressemelding torsdag.

Der kommer det fram at flere kjente fjes, sammen med familie og venner, blir å se i underholdningsprogrammet. Blant dem finner vi Leif Einar Lothe (51), bedre kjent som Lothepus, og familien.

Klare preferanser

For at 51-åringen først skal sette seg ned foran tv-skjermen, krever han imidlertid å se tv-programmer som handler om historie, krig, dyr eller jakt.

- Da er jeg med og ser på tv og roper på Randi og ungene at de skal komme og se på. Det lærer de noe av og ikke alt det andre drittet de ser på tv. Men familien ser også sammen på «Farmen» og litt på «Skal vi danse», lyder det fra Lothe i pressemeldingen.

51-åringen bruker imidlertid også tv-en til å lage støy, da han slapper mer av jo mer bråk det er rundt ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer