Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
HOS KLOPPEN: Jon Almås avslører at Erik Follestad brøt seg inn i en hytte under innspilling av 71 grader Nord. - Litt for moro skyld! VIDEO: TV2 Vis mer

«En kveld hos Kloppen»:

Gjorde innbrudd under innspilling

Erik Follestad og Jon Almaas har hatt en felles hemmelighet siden innspillinga av «71 grader nord: Norges tøffeste kjendis».

I forrige uke startet den nye sesongen av TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen» igjen, til stor glede for mange. Der har det nærmest blitt en vanesak at norske kjendiser åpner seg opp om vanskelige hendelser og utrolige historier til programleder Solveig Kloppen (49).

Første episode ble en noe tårevåt affære, da radioprofil Niklas Baarli åpnet seg opp om tapet av de to brødrene sine. Også denne uka letter gjestene på sløret, og spesielt én av dem har holdt en hemmelighet skjult for det norske folk.

Denne uka er det den tidligere ishockeyspilleren Erik Follestad (31), programleder Jon Almaas (52) og tv-personlighet Lilli Bendriss (74) som besøker hagen til Kloppen.

Under innspillinga av «71 grader nord: Norges tøffeste kjendis», der Almaas stakk av med seieren, skal nemlig Follestad ha brutt seg inn på ei hytte i nærheten av der laget hadde slått leir for natta.

  • Se video øverst i artikkelen!
TILBAKE: Dette synes Erik Follestad og Jon Almaas om at Melina Johnsen igjen skal være med på «Ex on the beach». Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

- Brøt opp vindu

Uke etter uke av det populære programmet fikk seerne følge det gryende vennskapet mellom de to, og til tross for en aldersforskjell på 22 år, klarte duoen å finne tonen - og ble nærmest bestevenner på tur.

Det skal dermed ha ført til en del sprell, og under besøket hos Kloppen forteller duoen nå hemmeligheten de har klart å holde skjult helt siden «71 grader nord»-innspillinga.

- Også hadde vi en hyggelig stund, dette vet jo ingen om, hvor Erik brøt seg inn i ei hytte der vi satt en kveld og så på fjernsyn, forteller Almaas, før Follestad legger til:

- Jeg mista mye nøkler da jeg var liten, så jeg vet hvordan man kan slå opp hengsler på vinduer. Jeg brøt opp et vindu mens alle hadde gått og lagt seg.

AMPERT: Jon Almaas, Melina Johnsen og Erik Follestad har markert seg som en kranglete trio i årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Video: Rød Løper/Dplay Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Så reprise av eget program

Videre forteller 31-åringen at det var to helt spesielle ting som gjorde at han gjennomførte innbruddet.

- Det gjorde jeg litt for moro skyld, og litt for å se om det var en liten klunk der vi kunne finne. Også var det litt ålreit å sette seg ned i en sofa, innrømmer han.

Deretter gikk han for å hente den gode kompisen Jon, som han ville dele øyeblikket med. Han hadde nemlig ikke lagt seg, men sto heller og holdt vakt mens Erik gjennomførte det hele.

FOR MORO SKYLD: Erik Follestad brøt seg inn i en hytte sammen med kompisen Jon Almaas. Det forteller de i denne ukas episode av «En kveld hos Kloppen». Foto: Skjermdump TV 2
FOR MORO SKYLD: Erik Follestad brøt seg inn i en hytte sammen med kompisen Jon Almaas. Det forteller de i denne ukas episode av «En kveld hos Kloppen». Foto: Skjermdump TV 2 Vis mer

Jon var for øvrig også den eneste deltakeren som ble invitert med inn i hytta, og sammen satt de og så på en gammel reprise av «Praktisk info med Jon Almaas».

Det er ikke kjent hvem som eier hytta, og hendelsen har ikke fått noen konsekvenser i ettertid. Ifølge SSB finnes det per 2020 over 437 000 hytter og fritidsboliger i Norge.

Dagbladet har vært i kontakt med Discovery Norge, men har ikke lykkes i å få en kommentar. Dagbladet har også forsøkt å komme i kontakt med Jon Almaas, men har foreløpig ikke lykkes. Erik Follestad skriver derimot følgende i en tekstmelding:

- Hvis Dagbladet vil være moralens vokter, må de gjerne kontakte politiet og få i gang en etterforskning. Lykke til.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!