Yolanda Hadid:

Gjorde modell-comeback med døtrene

Stilte opp på catwalken sammen med døtrene.

COMEBACK: Yolanda Hadid har for lengst pensjonert seg fra catwalken, men torsdag dukka hun opp på moteuken i Paris. Foto: NTB scanpix
COMEBACK: Yolanda Hadid har for lengst pensjonert seg fra catwalken, men torsdag dukka hun opp på moteuken i Paris. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag er Yolanda Hadid (56) kanskje best kjent fra realityprogrammet «Real Housewives of Beverly Hills» og som mor til Bella (23) og Gigi Hadid (24).

På 80 og 90-tallet var hun derimot å se på en rekke prestisjefylte catwalks, og har prydet forsiden av blant andre Vogue flere ganger.

Det siste tiåret har 56-åringen kjempet mot en mer eller mindre usynlig sykdom - nemlig Lyme borreliose. Ifølge FHI kan Lyme borreliose gi hudforandringer, leddplager og nevrologiske manifestasjoner, og sykdommen overføres via flått.

I høst kunne Yolanda derimot avsløre overfor People at hun «føler seg bedre enn noensinne» og at hun endelig er på bedringens vei.

Overrasket

Torsdag dukka dermed Yolanda opp på Off-Whites moteshow i Paris, i anledning moteuka. Opptredenen kom som en overraskelse for mange, da den tidligere modellen har medvirket mer i kulissene siden hun la egen karriere på hylla.

Men, selv som 56-åring klarte hun å imponere på catwalken. Iført mørke dressbukser og en hvit blazer, kombinert med frekke solbriller og smykker, var det liten tvil om at hun fortsatt har modellen i seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer