Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Gjorde «narr» av Berg Eriksen på morsdagen. Slik svarer hun

- Godt vi får fram mangfoldet.

SPØKEFULL: Komiker Ørjan Burøe fikk tidligere i dag vist hvor kontrastfylt feiringa av morsdag kan være. Foto: NTB Scanpix / @carolinebergeriksenno / Instagram
SPØKEFULL: Komiker Ørjan Burøe fikk tidligere i dag vist hvor kontrastfylt feiringa av morsdag kan være. Foto: NTB Scanpix / @carolinebergeriksenno / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag har tusenvis av nordmenn tatt til sosiale medier for å gratulere og hylle mødre i forbindelse med morsdagen.

Tradisjonen tro får mor gjerne en gave eller litt ekstra oppmerksomhet denne datoen, noe som ofte viser seg i form av frokost på senga, kake eller eksempelvis blomster.

Det vil derimot alltid finnes noen som anstrenger seg litt mer enn andre. To som tilsynelatende ligger i øvre sjikt av denne skalaen, er blogger Caroline Berg Eriksen (32) og ektemannen, Lars-Kristian Eriksen (35).

- Dør innvendig

I husholdningen til det profilerte paret skal morsdag definitivt ikke forbigå i stillhet, noe som viste seg tydelig i form av et Instagram-innlegg søndag formiddag. 32-åringen la ut to bilder, hvor det ene viser hele familien samlet i senga, med en frokost som definitivt ikke hører en travel hverdag til.

At bildene har vakt engasjement blant følgerne til Berg Eriksen, er det ingen tvil om. Der mange overøser paret med komplimenter for «vakre» blinkskudd, er andre raske med å påpeke at dette gjerne ikke gjenspeiler virkeligheten for de fleste andre.

«Dør litt innvendig av denne iscenesettingen. Men ønsker deg en nydelig morsdag!», kommenterer en av tobarnsmoras følgere.

«Akkurat slik som min startet», fleiper en annen.

Ufiltrert versjon

Har du av ulike årsaker ikke gått i fotsporene til ovennevnte par, trenger man derimot ikke å fortvile: En som på mange måter har talt allmuens tale søndag, er komiker Ørjan Burøe (44).

På sin Instagram-profil viser han til Berg Eriksens familiebilde, og legger samtidig til en liten videosnutt fra han og konas start på morsdagen. Og kontrasten må vel kunne sies å være påfallende.

I videoen filmer han Marna Haugen, der hun sover og angivelig snorker høylytt - hvor senga er fri for både frokost og familiehygge.

Innlegget har, kanskje ikke overraskende, truffet rett hjem hos mange. Komikeren blir blant annet hyllet for å vise en ekte og ufiltrert versjon av hvordan starten på morsdagen også kan se ut.

- Morsom kontrast

Og en av dem som har reagert på innlegget, er Lars-Kristian Eriksen, som kommenterer med både latteremojies og hender som klapper. Når Dagbladet tar kontakt med ekteparet, forteller han at Burøes stunt tas med en god dose humor.

- Det er godt vi får fram mangfoldet, påpeker 35-åringen.

Selv om flere av Burøes følgere tilsynelatende foretrekker hans versjon av hvordan hedersdagen bør feires, understreker komikeren at det må være rom for ulike varianter.

- Dette er absolutt ikke noe stikk mot Caroline og Lars-Kristian, og heller en morsom kontrast rundt det at vi alle har forskjellige hverdager, forteller Burøe til Dagbladet.

Og når enden er god, er alltid godt. Her kan du for øvrig se flere innlegg fra offentlige profiler som har gjort ekstra stas på morsdagen i dag:

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!