TV 2s Høstlansering:

- Gjort så mye pinlig

Kjendisene ankommer TV 2s festmiddag.

INNRØMMER: Programlederen røper pinlig TV-øyeblikk på den rød løperen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
INNRØMMER: Programlederen røper pinlig TV-øyeblikk på den rød løperen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN/OSLO (Dagbladet): Torsdag presenterte TV 2 programmene som ruller over skjermen denne høsten, og her kunne de glede seerne med flere nye underholdningskonsept. Blant disse finner man «Skal vi danse: All stars», «Lunch» og «Truls à la Hellstrøms Bistro».

Høstlanseringen har også bydd på flere overraskelser, der blant annet Thomas Numme (52) avslørte at han vender tilbake til TV-skjermen som programleder.

For å feire høstens programmer har kanalen rullet ut den røde løperen og invitert kjente fjes til festmiddag på Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

- Mammapermisjon

Nyhetsanker Yvonne Fondenes (41) er blant TV 2-profilene som stråler på kveldens røde løper. Hun ble nylig mor for første gang, og kan røpe at hun gleder seg til å møte kollegaer etter en periode med permisjon.

TILBAKE: Annette Walther Numme og mannen Thomas Numme gjester Senkveld. Der forteller Walther Numme om hvordan stress fra mannens tidligere arbeidsplass kunne påvirke sexlivet. Video: TV2 (Senkveld) Vis mer

- Jeg gleder meg veldig, og så er det jo bare deilig at vi kan være sammen alle sammen. Jeg har vært hjemme i mammapermisjon i fire måneder, så jeg gleder meg litt ekstra til å se kollegaene mine, forteller den nybakte mora.

41-åringen er imidlertid ikke den eneste fra TV 2 Nyhetene som har tatt turen til festmiddag. Annemarta Giske (45) dukket også opp i et fargerikt antrekk.

- Jeg bor her i Bergen, så det blir veldig koselig å møte de fra Oslo, forteller Giske gledesfylt.

Overfor Dagbladet kunne hun også fortelle mer om hennes sprudlende antrekk under direktesendinger.

- I sporten får lov til å prøve oss litt mer fram enn nyheten. Sporten er litt mer leken og underholdende, så vi kan kjøre litt mer på med farger og gøy, forklarer hun.

PÅ DATE: Influenser og forfatter Sophie Elise Isachsen er på plass på Aschehougs hagefest - hvor hun kan røpe at hun ikke kom dit alene. Video: Rød Løper Vis mer

- Mye pinlig

«Sommerhytta»-programleder Guri Solberg (46) har også tatt turen til TV 2s festmiddag, og hun legger ikke skjul på forventningene til kvelden.

- Det er veldig stas. Jeg gleder meg alltid til disse festene, for det er mange kollegaer som jeg ikke har sett på lenge og alle har pyntet seg så fælt. Det er mange folk som jeg aldri har truffet før også som jeg synes er litt spennende at er her, forteller Solberg, og legger til:

- Det har alltid vært kjempegøy med høstlansering - alle de 18 åra jeg har jobbet i TV 2.

Thomas Numme (52) og hans nye medprogramleder artisten Regina «Myra» Tucker (27) er også på plass.

PROGRAMLEDERE: Regina «Myra» Tucker og Thomas Numme leder høstens «Hemmelig duett». Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
PROGRAMLEDERE: Regina «Myra» Tucker og Thomas Numme leder høstens «Hemmelig duett». Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- Forventningene er alltid store. Det pleier å være noen live-ting, og det gleder jeg meg til. Gleder meg til å ha det hyggelig med gode kollegaer, og det er jo ikke alle jeg ser hver dag her, forteller Numme om kveldens forventninger.

Programlederen er kanskje aller best kjent som den ene halvdelen av «Senkveld med Thomas og Harald», som han ledet sammen med Harald Rønneberg (49). Her minnes han spesielt et TV-øyeblikk som han deler overfor Dagbladet.

- Det er mange. Jeg har gjort så mye pinlig som er «Senkveld»-relatert. Jeg var ikke så fornøyd da jeg kom hjem fra ferie og Harald sendte meg ut på naken-volleyball. Det var hans hevn, forteller han ærlig, og legger til at det er uendelig mange øyeblikk.

- Det er min første gang. Jeg gleder meg. Jeg gleder meg til middag, forteller artisten spenningsfylt, og legger til:

- Det har vært en veldig fin dag, og det er fett og ha noe å se fram til i forbindelse med hva som kommer på skjermen til høsten.

PROGRAMLEDER: Programleder Siri Nilminie Avlesen-Østli matcher den røde løperen under kveldens festligheter. Foto: Eivind Senneset, TV 2
PROGRAMLEDER: Programleder Siri Nilminie Avlesen-Østli matcher den røde løperen under kveldens festligheter. Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer
TV-DUO: Abubakar Hussain og Mayoo Indiran blir å se i «Abu og Mayoos Norge». Foto: Eivind Senneset, TV 2
TV-DUO: Abubakar Hussain og Mayoo Indiran blir å se i «Abu og Mayoos Norge». Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer
Andrea Zeline Eriksen og Hedvig Sophie Glestad. Foto: Eivind Senneset, TV 2
Andrea Zeline Eriksen og Hedvig Sophie Glestad. Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer
Mads Hansen Foto: Eivind Senneset, TV 2
Mads Hansen Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer
Desto Marie Beeder og Eli Kari Gjengedal. Foto: Eivind Senneset, TV 2
Desto Marie Beeder og Eli Kari Gjengedal. Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer
Deltakerne i Kompani Lauritzen: Tropp 1. Foto: Eivind Senneset, TV 2
Deltakerne i Kompani Lauritzen: Tropp 1. Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer
Niklas Baarli Silseth. Foto: Eivind Senneset, TV 2
Niklas Baarli Silseth. Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer
Mariann Hole, Nicolai Cleve Broch og André Sørum. Foto: Eivind Senneset, TV 2
Mariann Hole, Nicolai Cleve Broch og André Sørum. Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer