Reese Witherspoon:

- Glad jeg fikk barn som ung

Trebarnsmora innrømmer at det var mye hardere å bli mamma seint i 30-åra enn tidlig i 20-åra.

NÆRT FORHOLD: Reese Witherspoons datter Ava er 16 år eldre enn lillebroren Tennessee. Her er mor og datter sammen på et event i New York i mai. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Reese Witherspoons datter Ava er 16 år eldre enn lillebroren Tennessee. Her er mor og datter sammen på et event i New York i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Oscar-vinneren Reese Witherspoon (43) har bygd seg opp en imponerende filmkarriere, og i tillegg til å være en av Hollywoods mest attraktive skuespillere, er hun også trebarnsmor, kone, forretningskvinne og produsent.

Hun fikk sitt store gjennombrudd i det romantiske dramaet «Cruel Intentions», hvor hun blant annet spilte mot kjæresten Ryan Phillippe (45).

Duoen hadde møtt hverandre to år tidligere da Reese feiret sin 21-årsdag, og deretter gikk det fort i svingene for de to unge lovende skuespillerne.

«Hardt på kroppen»

Året etter forlovet de seg, og i 1999, samme året som «Cruel Intentions» kom ut, ga de også hverandre sine ja og ble foreldre til datteren Ava (20) - som hun for øvrig har et helt spesielt bånd til.

- Jeg har vært mamma siden 1999. Jeg ble gravid med Ava som 22-åring, og fødte henne da jeg var 23. For å være helt ærlig, så var det skremmende. Jeg var redd. Jeg visste ikke hva som ville skje med jobben og karrieren min. Hele livet ville forandre seg, forteller Hollywood-stjerna på sin egen YouTube-kanal «Reese Witherspoon x Hello Sunshine», ifølge Contact Music.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer