Prinsesse Estelle:

Gladmelding etter ulykka

Prinsesse Estelle på bedringens vei.

BENBRUDD: Prinsesse Estelle brakk nylig beinet, men er ifølge svenske medier tilbake på skolen allerede. Foto: NTB Scanpix
BENBRUDD: Prinsesse Estelle brakk nylig beinet, men er ifølge svenske medier tilbake på skolen allerede. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I forbindelse med Ari Behns bisettelse forrige uke, ble det kjent at svenske prins Daniel (46) ville være til stede, uten kronprinsesse Victoria (42). Dette fordi ekteparets datter, prinsesse Estelle (7), hadde skadet seg - og kronprinsessa ble hjemme.

- Hun er gipset, men har det ellers bra, sa hoffets informasjonssjef Margareta Thorgren til Aftonbladet, og fortalte videre at det dreide seg om et brudd i prinsessas leggbein.

Men nå har sju år gamle Estelle fått en gladnyhet som kan tyde på at hun allerede er på bedringens vei, ifølge svenske Hänt. Nettstedet skriver nemlig at Estelle begynner på skolen igjen som vanlig etter juleferien, noe Margareta Thorgren kan bekrefte.

På skolebenken

Estelle begynte i første klasse ved eliteskolen Campus Manilla på Djurgården i Stockholm i fjor, og den store dagen ble dokumentert med et bilde av prinsessa på det svenske kongehusets Instagram-profil. Det var kronprinsessa som tok bildet.

«Tid for opprop. I dag er det mange barn som returnerer til skolebenken, også prinsesse Estelle, som nå begynner i førsteklasse», skrev de til bildet av en tydelig spent prinsesse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer