Prinsesse Madeleine:

Gladmelding på prinsessens bursdag

Mot alle odds går feiringen av prinsesse Madeleine etter planen.

HURRA: Prinsesse Madeleine av Sverige fyller i dag 37 år. Feiringen kunne blitt heller stusslig i dag, men noen uforutsette nyheter gjorde brått alt bedre. Foto: NTB scanpix
HURRA: Prinsesse Madeleine av Sverige fyller i dag 37 år. Feiringen kunne blitt heller stusslig i dag, men noen uforutsette nyheter gjorde brått alt bedre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag er det svenske flagget heist til toppen rundt om hos «söta bror», i anledning prinsesse Madeleines 37-årsdag. Prinsessen bor for tida i Florida sammen med ektemannen og barna, men har den siste uka befunnet seg i hjemlandet - i anledning flere store fester.

Den 6. juni feiret de nasjonaldagen i hjemlandet, ikledd de tradisjonsrike nasjonaldraktene og med haugevis av folk i gatene.

I tillegg har prinsessen og hennes ektemann, Chris O'Neill (44), bryllupsdag tett på nasjonaldagen, den 8. juni. At prinsessens bursdag kommer to dager etter det igjen, altså mandag 10. juni, kan sikkert høre tilfeldighetene til, men det spiller i hvert fall opp til at juni blir en skikkelig festmåned for den kjente familien.

I år kunne feiringen av prinsessens fødselsdag derimot gått rett vest. På grunn av sykdom, som Se og Hør tidligere har omtalt, måtte to av barna hennes være igjen i USA, og det lå lenge an til at de ikke klarte å komme seg til Sverige i tide for mors fødselsdag.

Nå har prinsessen derimot fått litt av en gladmelding. Det skriver svenske Expressen.

Fikk reise

Prinsesse Leonore (5) og prins Nicolas (3) har begge to ligget med feber og ørebetennelse den siste uken, og har derfor ikke hatt anledning til å reise til Sverige. Madeleine og hennes yngste datter, prinsesse Adrienne (1), reiste derfor alene til Sverige, mens pappa Chris måtte bli igjen med de to eldste barna.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer