Christie Murphy:

Gladnyhet: - Den beste kvelden

Ga hverandre sitt «ja» i helga.

NYGIFT: Christie Murphy (t.h) giftet seg med sin kjære Jamie Martin i Mexico. Foto: Skjermpdump Instagram/ Christie Murphy
NYGIFT: Christie Murphy (t.h) giftet seg med sin kjære Jamie Martin i Mexico. Foto: Skjermpdump Instagram/ Christie Murphy Vis mer
Publisert

Det var i helga duket for bryllup i vakre omgivelser i Mexico. Ved alteret sto Christie Murphy (31) og forloveden Jamie Martin.

Murphy var deltaker i den 21. sesongen av «Big Brother US», hvor hun kom på en sjetteplass. Bryllupet tok sted åtte måneder etter at Martin fridde til sin kjære foran Eiffeltårnet i Paris.

- Alle månedene med planlegging og fikse alle små detaljer gjorde det perfekt! Vi sier fortsatt at det var den beste kvelden i livet vårt, har paret uttalt til US Weekly.

«Big Brother»-stjernen møtte Martin kort tid etter at hun kom ut fra reality-huset.

Til Screenrant har Murphy tidligere uttalt at hun takket nei til et annet realityprogram ettersom hun følte hun ville gå glipp av noe stort, og tullet med at det for eksempel kunne vært og møtt sjelevennen sin.

Tre dager seinere møtte hun Martin.

Planla bryllup på date nummer sju

Murphy og Martin hadde imidlertid ikke vært sammen altfor lenge før de begynte å tenke på bryllupsplanene. Paret skal nemlig ha tenkt tanken på et bryllup i Mexico allerede på deres sjuende date, ifølge People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer