Rose Leslie og Kit Harington:

Gladnyhet for «Game of Thrones»-stjernene

Skuespillerparet har blitt foreldre for første gang.

TO BLE TRE: Rose Leslie og Kit Harington går travle tider i møte. Paret har nemlig blitt foreldre for første gang. Foto: Neil Hall / REUTERS / NTB
TO BLE TRE: Rose Leslie og Kit Harington går travle tider i møte. Paret har nemlig blitt foreldre for første gang. Foto: Neil Hall / REUTERS / NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2018 ga «Game of Thrones»-stjerna Kit Harington (34) og skuespillerkollega Rose Leslie (34) hverandre sine ja i Aberdeenshire i Skottland.

Nå, to og et halvt år seinere, har de blitt foreldre for første gang.

Stjernparets talsperson bekrefter nemlig til E! News at duoen har fått en liten gutt og at de begge er «veldig veldig lykkelige».

Fikk en sønn

Page Six deler også et bilde av de nybakte foreldrene som går hånd i hånd i London, mens Leslie bærer deres nyfødte sønn.

Graviditeten ble avslørt i september da Leslie viste fram gravidmagen på coveret av det britiske magasinet Make.

- Jeg er overlykkelig, og klarer nesten ikke vente til å møte vårt nye familiemedlem, fortalte hun en måned senere til The New York Post, ifølge E! News.

Britiske Kit Harington ble verdenskjent for sin rolle som den tøffe krigeren Jon Snow i tv-serien «Game of Thrones». Han kan ikke bare takke den populære serien for karrieren sin, men også for at han ble introdusert til kona Rose Leslie på settet.

Paret var i av-og-på-forhold helt siden de spilte mot hverandre på tv-skjermen i 2012, men da Kit gikk ned på kne og fridde til Rose i 2018 ble det med ett mer alvorlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer