«Tangerudbakken»:

Gladnyhet for «Tangerudbakken»

En stor drøm går i oppfyllelse for en av «Tangerudbakken»-profilene.

OVERRASKELSE: Gjengen i «Tangerudbakken» har fått en hyggelig nyhet på starten av 2022. Foto: Discovery
OVERRASKELSE: Gjengen i «Tangerudbakken» har fått en hyggelig nyhet på starten av 2022. Foto: Discovery Vis mer
Publisert

Bare kort tid før jul traff Dagbladet Hege-Anette Havik, Cecilie P. Nilsen og Olav Grimdalen jr., alle tre kjent fra TV-serien «Tangerudbakken borettslag».

De tre kunne røpe detaljer om tida etter at serien var ferdig på skjermen, juleplaner og ikke minst ønsker for tida framover.

Blant annet avslørte Cecilie at hun håper hun får mulighet til å dra inn til Oslo sentrum og se på Bislett Games dette året, spesielt for å se Ingebrigtsen-brødrene løpe i virkeligheten.

Nå kan Dagbladet avsløre at drømmen om Bislett Games blir til virkelighet i 2022.

Hyggelig nyhet

- Det er noen mennesker og historier som treffer en litt ekstra. «Tangerudbakken» var en serie som berørte og gledet mange nordmenn gjennom flere år. Da vi hørte at Cecilie P. Nilsens største ønske for neste år var å være publikum på Oslo Bislett Games, kastet vi oss rundt, forteller Camilla Haveland, markedsdirektør i Storebrand, som er hovedsponsor for Bislett Games, til Dagbladet.

«TANGERUDBAKKEN»: Det nærmer seg jul og vi har snakket med Cecilie P. Nilsen, Hege-Anette Havik og Olav Grimdalen Jr. om hva de gleder seg aller mest til. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Celina Morken Vis mer

Videre forklarer hun at dette var et ønske de hadde lyst til å oppfylle, og at de har anledning til å gjøre nettopp dette.

- Vi syns jo selvfølgelig at Cecilie og de andre i «Tangerudbakken» skal få mulighet til å oppleve Norges største idrettsfest, direkte fra Bislett Stadion, sier hun.

- Bare å glede seg

Steinar Hoen i Bislett Alliansen synes også at dette var en strålende idé, og på få minutter hadde de opplegget klart. Hoen kan blant annet fortelle at årets program blir fylt med spennende øvelser og mange nasjonale og internasjonale stjerner.

- Vi har notert oss at Cecilie er spesielt interessert i brødrene Ingebrigtsen, sier Hoen, og legger til:

NY STIL: Jacob Ingebrigtsens nye stil ble en snakkis under Bislett Games. Pappa Gjert kommer med en advarsel. Reporter: Øyvind Godø. Video: Kristoffer Løkås/Dagbladet TV Vis mer

- Det er gledelig å melde at vi i 2022 har fått øvelser på Oslo Bislett Games som passer for stjerneløperne våre, blant annet Jakob Ingebrigtsen. Så det er bare å begynne å glede seg.

Styreleder i «Tangerudbakken» Tove Axelsen forteller at overraskelsen var en hyggelig julegave å få, og sier at hun ser fram til et spennende arrangement for alle beboere og pårørende.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer