Katie Price:

Glamour­modellen konkurs

Var verdt en halv milliard. Nå skylder den tidligere glamourmodellen hundretusenvis.

RAKA FANT: Katie Price, tidligere kjent som Jordan, er blitt slått konkurs. Det skjedde i London i ettermiddag. Foto: NTB scanpix
RAKA FANT: Katie Price, tidligere kjent som Jordan, er blitt slått konkurs. Det skjedde i London i ettermiddag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den skandaleombruste glamourmodellen Katie Price (41) er ikke fremmed for å skape overskrifter. Hun ble verdenskjent under navnet Jordan, og viste gjerne fram puppene og vel så det i den kulørte delen av pressen.

Katrina Amy Alexandra Alexis Price, som hun egentlig heter, kan kalles britenes svar på Pamela Anderson eller Aylar Lie, siden hun har forblitt i rampelyset siden hun først entret det for godt over 20 år siden.

Livet som glamourmodell er bak henne, og i disse dager livnærer hun seg på sosiale medier, bøker og foredrag.

Likevel kan det virke som at hennes nåværende karriere ikke er så innbringende som den forrige. En gang i tida skal hun ha vært verdt rundt en halv milliard norske kroner. Nå er hun raka fant, og er blitt erklært konkurs.

Skylder millioner

Flere britiske medier, deriblant The Mirror og Daily Mail, omtaler saken om 41-åringen. Hun skal ha blitt erklært konkurs i retten i London tirsdag ettermiddag. Konkursen har pustet 41-åringen i nakken, og det har lenge vært spekulert i om dette ville skje før jul.

For et år siden klarte hun å lure seg unna konkursbegjæringen, ved at hun sa seg villig til å betale tilbake det hun skyldte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer