Naya Rivera er død:

«Glee-forbannelsen»: Skjebnesvanger dato

«Glee»-stjernene hyller avdøde Naya Rivera etter det sjokkerende dødsfallet.

HYLLES: Her er blant andre «Glee»-kollegaene Heather Morris og Amber Riley samlet ved Lake Piru, kort tid før det ble bekreftet at det var Riveras kropp som ble funnet. Foto: NTB Scanpix
HYLLES: Her er blant andre «Glee»-kollegaene Heather Morris og Amber Riley samlet ved Lake Piru, kort tid før det ble bekreftet at det var Riveras kropp som ble funnet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var torsdag i forrige uke nyheten kom om at «Glee»-stjerna Naya Rivera (33) hadde forsvunnet. Det skjedde mens 33-åringen var på en båttur med sønnen Josey (4) på Lake Piru i California.

Mandag kveld norsk tid bekreftet politiet at Riveras kropp var blitt funnet, og 33-åringen ble bekreftet død.

Riveras skjebne føyer seg dermed inn i rekken av tragedier som har forfulgt seriens store stjerner, der det både har vært dødsfall, sykdom og skandaler.

I flere år har det derfor vært snakk om at det finnes en slags «forbannelse» knyttet til «Glee», ifølge blant annet CNN, ettersom flere av de unge skuespillerne har møtt mer eller mindre tragiske skjebner.

Bekreftet døde på samme dato

Blant annet kom den triste nyheten i 2013 om at Cory Monteith hadde gått bort, som følge av en utilsiktet overdose på et hotellrom i Vancouver. Da var han bare 31 år gammel.

Han spilte quarterbacken Finn Hudson i serien, og rollefiguren hans var kjæreste med Rachel Berry. Sistnevnte ble spilt av Lea Michele (33), som også var Monteiths kjæreste i det virkelige liv.

Datoen for da Monteith ble funnet død på hotellrommet - 13. juli - markerer også dagen da Rivera ble bekreftet død. I lys av den nevnte «forbannelsen» framstår dette som et temmelig uhyggelig sammentreff på en nærmest skjebnesvanger dato.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer