Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
FORSVUNNET: Skal ha forsvunnet fra en båt i California. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

Naya Rivera:

«Glee»-stjerne fryktes omkommet

Savnet etter båttur i California.

«Glee»-stjerna Naya Rivera (33) har forsvunnet under en båttur med sin fire år gamle sønn i California. Det bekrefter lokalt politi på Twitter. Ifølge flere amerikanske medier, deriblant NBC Los Angeles, fryktes det nå at skuespilleren er død.

Stjernas fire år gamle sønn skal ha blitt funnet alene i båten, skriver politiet på Twitter. Rivera hadde leid en båt på Lake Piru i California, men tre timer seinere ble båten funnet drivende på sjøen.

Funnet av båten skal ha skjedd like før klokka 17 lokal tid. Seinere ble det satt inn store letemannskaper både med helikopter og dykkere i håp om å finne Rivera.

Lokalt politi melder på Twitter at søket etter «Glee»-stjerna er avsluttet for i kveld, og at søket vil fortsette når det er lyst igjen.

Kjent skuespiller

Naya Rivera er mest kjent for sin rolle som cheerleaderen Santana Lopez i dramaserien «Glee», som gikk på TV fra 2009 til 2015. Lopez er en av de sentrale karakterene i serien, og medvirket i de fleste av sesongene.

Rivera har tidligere vært gift med skuespilleren Ryan Dorsey (36), som hun har sønnen Josey (4) sammen med - som altså var med på båten da moren forsvant.

Rivera og Dorsey giftet seg i 2014, men skilte lag fire år seinere. De levde i et heller turbulent ekteskap, og «Glee»-stjerna ble i 2017 arrestert for vold mot ektemannen. Seinere ble voldsanklagene mot henne droppet.

Rivera har tidligere også vært forlovet med rapperen Big Sean, men valgte å forlate ham til fordel for Dorsey i 2014. De to giftet seg bare tre måneder etter at skuespilleren gikk fra rapperen.

Den 17. september 2015 fikk paret sønnen Josey Hollis sammen.

Naya Rivera har en lang skuespillerkarriere bak seg, og har også hatt små roller i kjente serier som «The Fresh Prince of Bel-Air», «Baywatch» og «CSI: Miami». 33-åringen har også markert seg som artist, og i 2013 ga hun ut låta «Sorry» med ekskjæresten Big Sean.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!