Ulrika Jonsson:

Glefser mot superstjernas nakenbilde: - Giftig

Den svenske tv-profilen har ikke noe til overs for superstjernas nye singelcover.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka slapp superstjerna Jennifer Lopez (51) en ny singel med navn «In the Morning». Med singelen fulgte det også med et bilde som overlater lite til fantasien.

På sitt nyeste cover poserte nemlig Lopez i Evas drakt bare iført forlovelsesringen sin fra Alex Rodriguez (45).

Reaksjonene var mange, spesielt av det positive slaget, og man kan trygt fastslå at det overhodet ikke var singelen som fanget oppmerksomheten, men heller Lopez kliss naken.

Det er imidlertid ikke alle som er like begeistret for bilde.

Svært bekymret

I en kronikk i tabloidavisa The Sun går nemlig den svenske programlederen Ulrika Jonsson (53) hardt ut mot artistens bildet. Hun beskriver bildet som skadelig og mener de gir et feilaktig bilde av kvinnekroppen.

53-åringen, som selv har to døtre på 16 og 20 år, er veldig bekymret for hva slags effekt slike bilder kan ha på dem og deres selvbilde. Hun mener også at kjente personer må huske på at med berømmelsen kommer det også et ansvar.

- Hun har et unaturlig pent utseendet for alderen. Å skape urealistiske forventninger gjør så mye skade, og slaveriet rundt denne perfeksjonismen som er skapt - må ta slutt, lyder det fra tv-profilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer