KRANGEL: Etter at Piers Morgan slang med leppa tidligere denne uken, tente sangstjernen Ariana Grande på alle plugger. Foto: NTB Scanpix
KRANGEL: Etter at Piers Morgan slang med leppa tidligere denne uken, tente sangstjernen Ariana Grande på alle plugger. Foto: NTB ScanpixVis mer

Ariana Grande og Piers Morgan:

Glefser tilbake etter nakenkritikk

Artisten gikk til angrep på Piers Morgans krasse kommentarer.

Den verdenskjente popstjernen Ariana Grande (25) sparte ikke på kruttet da hun onsdag gikk til et verbalt angrep mot den britiske journalisten og programlederen Piers Morgan (53).

Bakgrunnen var at Morgan hadde kommet med krasse kommentarer om musikkgruppa Little Mix, som hadde lagt ut et bilde for å promotere sitt nyeste album.

53-åringen, som er kjent for å lire av seg på godt og vondt, hevdet at jentene hadde stjålet ideen fra 90-tallsbandet Dixie Chicks, som gjorde et liknende stunt på forsiden av Entertainment i 2003.

Ifølge Independent påsto Morgan at Little Mix-jentene brukte sex som virkemiddel for å selge plater.

I tillegg mente han at jentene, spesielt bandmedlem Jesy Nelson (27), burde få på seg mer klær. Ifølge avisa refererte han til det lettkledde bildet hun hadde lagt ut på sin Instagram-profil.

- Attraktiv? Hun ser latterlig ut. Be henne om å ta på seg noen klær (hvis hun har noen) og be om unnskyldning for å kalle meg en «twat» (engelsk ord for kvinnelig kjønnsorgan, journ.anm.), skrev han på Twitter.

- Ærlig talt

Etter at det hadde gått noen kuler varmt mellom bandjentene i Little Mix, og den britiske programlederen, var det flere som merket seg den voldsomme diskusjonen. Deriblant popstjerna Ariana Grande og hennes mor Joan Grande (50).

- Ærlig talt. Hva er galt med deg Piers Morgan? Har ikke moren din lært deg at du lar være å si noe hvis du ikke har noe fint å si?, skrev mamma Grande på Twitter, blant annet.

Noen sekunder etter kastet Ariana Grande seg på.

- Kvinner kan være seksuelle og talentfulle. Nakne og verdige. Det er VÅRT valg, og vi vil fortsette å kjempe til folk forstår det. Jeg sier dette med all respekt. Neste.., skrev hun og la til:

- Jeg ser fram til den dagen du forstår at det finnes andre måter å gjøre deg relevant på enn å kritisere unge, vakre, suksessfulle kvinner for alt de gjør. Jeg tror det vil være en lur ting å gjøre for deg og karrieren din, av det som er igjen av den.

Slenger seg på

Flere kjendiser har i ettertid støttet Grande, og gir Morgan huden full i sosiale medier. Blant dem er Chrissy Teigen (32).

- Hver gang noen nevner Piers får pikken hans en egen kraft, og niplene hans gråter av glede, skrev Teigen på Twitter.

En melding som også Morgan har delt videre.

Hissigpropp

Det er nemlig ikke første gang Piers Morgan har yppet til bråk i sosiale medier, eller vært i klinsj med kjendiser. Spesielt med den velkjente Kardashian-familien.

Han har blant annet hisset på seg Caitlyn Jenner (69), for noe Jenner mente var helt upassende av ham å spørre om. Han har kritisert Kim Kardashian (38) for å være lite «troverdig» og «patetisk» i sine intervjuer, og han har kritisert Kendall Jenner (23) i pepsi-reklame, der han kalte hendelsen «absurd» og «politisk korrekt galskap».

Det er heller ikke første gang Ariana Grande og Piers Morgan har gått i tottene på hverandre. Forrige gang la 53-åringen imidlertid seg flat.

MÅTTE SVARE FOR SEG: Republikaneren Caitlyn Jenner har tidligere uttalt at hun er imot homoekteskap. - Jeg er en veldig tradisjonell kvinne, svarer Jenner som nå later til å være mer åpen, til tross for sitt noe diffuse svar. Video: Ellentube Vis mer... Vis mer Vis mer

- Lite medfølelse

Etter terroraksjonen 22. mai i fjor der en selvmordsbomber drepte 22 mennesker og såret 139 under en Ariana Grande-konsert i Manchester i England, gikk Morgan til angrep popstjerna.

Den gang kritiserte han henne for at hun viste for lite medfølelse for folket, og mente at også hun burde besøke ofrene av den tragiske hendelsen, slik den britiske dronningen gjorde.

Uttalelsen fikk massiv respons i sosiale medier, hvor publikum oppfordret programlederen til å unnskylde seg.

Men Morgan på sin side forsto ikke hvorfor.

- Unnskylde meg for hva? Jeg foreslo at hun skulle gjøre noe som hun nå skal gjøre, skrev tv-profilen tilbake.

Angrepet gikk hardt inn på Grande og hennes støtteapparat. Grande har i etterkant holdt konsert i Manchester.

MANCHESTER ARENA: 22 personer ble drept og 59 skadd i en eksplosjon under en Ariana Grande-konsert. Video: CNN. Vis mer

La seg langflat

Med seg på laget tok den 25 år gamle sangstjernen med seg noen av verdens mest kjente artister, deriblant Robbie Williams, Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Usher og Pharrell Williams

60 000 publikummere samlet seg på Old Trafford Cricket Ground for det som ikke bare var en konsert, men også en minnestund.

Og da fikk pipa en annen lyd.

- Jeg feilbedømte deg, Ariana Grande, og jeg beklager. Du er en beundringsverdig ung kvinne og dette er en fantastisk kveld. Respekt. #OneLoveManchester, skrev programlederen på Twitter kort tid etter at konserten startet.