«Farmen» 2020:

- Godkjent av mamma

Karianne Vilde Wølner og Sindre Nyeng letter på sløret om forholdet etter tida på «Farmen»-gården.

«FARMEN»-FLØRT: Det er ingen tvil om at Karianne Vilde Wølner og Sindre Nyeng har fått en god tone inne på «Farmen»-gården. Dette sier de om forholdet. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert

I løpet av de siste seks ukene har ivrige «Farmen»-seere fått se nye vennskap bli skapt og god kjemi mellom flere av deltakerne.

Det skal riktignok påpekes at ikke alle kommer like godt overens, men to som har funnet sin klikk, er drammensjenta Karianne Vilde Wølner (26) og trønderen Sindre Nyeng (26).

Duoen har jobbet sammen ved flere anledninger på gården, delt seng og er stadig i tv-ruta samtidig. Men er det egentlig noe mer enn vennskap mellom dem?

Det har Dagbladet nå spurt de to realitydeltakerne om, og det er tydelig at de står hverandre veldig nær også utenfor gården.

- Det som var med Sindre, var at han var veldig smart og kunne det meste. Vi utfylte hverandre på ting. Han lærte meg ting og jeg lærte han å bli litt mer menneskelig, forteller Wølner.

- Intense relasjoner

Nyeng på sin side forteller at det var avgjørende for trivselen hans under oppholdet at 26-åringen også var der.

ANTIBAC: Kaffe og antibac kan bli karsk, ifølge «Farmen»-deltaker Karianne Vilde Wølner. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Det tror jeg hadde mye å gjøre med at vi er like som typer med mye energi og ståpåvilje. Vi sto opp om morgenen og hadde sterke meninger. Det tror jeg er årsaken til at vi bonda så godt som vi gjorde, forteller han, og fortsetter:

- Det er mye snakk om den «Farmen»-bobla, og jeg tror at relasjonene man skaper der blir ekstra intense. Det handler mye om settingen man er i. Noen knytter man seg enklere til enn andre.

- Hva slags forhold har dere i dag?

GODE VENNER: Sindre og Karianne forteller om et nært vennskap som utviklet seg på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
GODE VENNER: Sindre og Karianne forteller om et nært vennskap som utviklet seg på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Sindre og jeg er gode venner og har god kontakt, svarer Wølner, som støttes av trønderen som forteller at de snakker sammen så å si hver dag.

Onsdag denne uka kom det fram på skjermen at andre deltakere mente det hadde kommet såkalte stønnelyder fra duoen på et tidspunkt. På spørsmål fra Dagbladet om de hadde noe fysisk kontakt på gården, svarte Wølner følgende da vi møtte henne nylig.

- Det er sånn at det er en fordel at kameraene ikke filmer hele tiden.

- Har møtt mora

Duoen er altså forholdsvis hemmelighetsfulle der, men duoen kan fortelle at Nyeng har truffet mora til meddeltakeren.

- Jeg var så heldig å få treffe mora til Karianne. Hun er kjempeenergisk, lik som Karianne og var ei kjempetrivelig dame.

PUPPER I MONITOR: Årets «Farmen» har skapt mange overskrifter allerede, og nå har også folk hengt seg opp i hva Karianne Vilde har på seg mens hun er på gården. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Wølner forteller at Nyeng er «veldig godkjent av mamma», men om hun ser for seg at de blir mer enn venner i framtida, holder Wølner for seg selv.

- Jeg håper at Karianne Vilde og jeg kan ha en god kontakt videre også, for jeg ser på henne som et veldig godt menneske å ha livet mitt. Det handler mye om at hun sprer energi og godt humør, forteller Nyeng.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer