«Farmen» 2020:

- Godkjent av mamma

Karianne Vilde Wølner og Sindre Nyeng letter på sløret om forholdet etter tida på «Farmen»-gården.

«FARMEN»-FLØRT: Det er ingen tvil om at Karianne Vilde Wølner og Sindre Nyeng har fått en god tone inne på «Farmen»-gården. Dette sier de om forholdet. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I løpet av de siste seks ukene har ivrige «Farmen»-seere fått se nye vennskap bli skapt og god kjemi mellom flere av deltakerne.

Det skal riktignok påpekes at ikke alle kommer like godt overens, men to som har funnet sin klikk, er drammensjenta Karianne Vilde Wølner (26) og trønderen Sindre Nyeng (26).

Duoen har jobbet sammen ved flere anledninger på gården, delt seng og er stadig i tv-ruta samtidig. Men er det egentlig noe mer enn vennskap mellom dem?

Det har Dagbladet nå spurt de to realitydeltakerne om, og det er tydelig at de står hverandre veldig nær også utenfor gården.

- Det som var med Sindre, var at han var veldig smart og kunne det meste. Vi utfylte hverandre på ting. Han lærte meg ting og jeg lærte han å bli litt mer menneskelig, forteller Wølner.

- Intense relasjoner

Nyeng på sin side forteller at det var avgjørende for trivselen hans under oppholdet at 26-åringen også var der.

- Det tror jeg hadde mye å gjøre med at vi er like som typer med mye energi og ståpåvilje. Vi sto opp om morgenen og hadde sterke meninger. Det tror jeg er årsaken til at vi bonda så godt som vi gjorde, forteller han, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer