Golden Globe 2019:

Golden Globe-øyeblikkene vi aldri glemmer: - Du har et par kloder, du også

Kjolekjeft, «sugar tits» og uforutsett dobesøk.

SKANDALESHOW: Golden Globe er kjent for flere minneverdige øyeblikk. Elizabeth Taylor, Ricky Gervais, Mel Gibson og Sofia Vergara står for noen av dem. Foto: NTB Scanpix
SKANDALESHOW: Golden Globe er kjent for flere minneverdige øyeblikk. Elizabeth Taylor, Ricky Gervais, Mel Gibson og Sofia Vergara står for noen av dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til mandag norsk tid arrangeres den 76. Golden Globe-utdelingen ved Beverly Hilton Hotel i Los Angeles. I år skal showet ledes av «Grey's Anatomy»-skuespiller Sandra Oh (47) og komiker Andy Samberg (40), som følger i fotsporene til fjorårets vert, «Saturday Night Live»-stjernen Seth Meyers (45).

En rekke store stjerner er nominert til priser under den glamorøse begivenheten, deriblant Nicole Kidman, Lady Gaga og Bradley Cooper, samt celebriteter som Jim Carrey, Michael Douglas, Julia Roberts, Emily Blunt, Hugh Grant, Rami Malek og Penélope Cruz.

Men ved siden av overskrifter om prisvinnere, følger også brisne kjendiser, pinlige taler og ekstreme antrekk med Golden Globe.

Trosset oppfordring

Vi har tatt en titt på noen av de mest minneverdige og skandaløse øyeblikkene fra Hollywoods kanskje mest rampete tv- og filmprisutdeling.

Fjorårets utdeling var tydelig farget av #MeToo-kampanjen, der den røde løperen var dekket av kvinner i svarte kjoler. Markeringen var ment et opprop mot seksuell trakassering i filmbransjen, der også flere menn viste sin solidaritet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer