FIKK KRITIKK: Zara Larsson ble kritisert av reality- og golfstjerna Jesper Parnevik etter Nice-terroren. Da artisten svarte, la han seg imidlertid flat. Foto: Aftonbladet / NTB scanpix
FIKK KRITIKK: Zara Larsson ble kritisert av reality- og golfstjerna Jesper Parnevik etter Nice-terroren. Da artisten svarte, la han seg imidlertid flat. Foto: Aftonbladet / NTB scanpixVis mer

Golfstjerna med usmakelig angrep på Zara Larsson etter Nice-angrepet

Legger seg flat: - Under mitt nivå når det gjelder dårlig smak.

(Dagbladet): Torsdag ble den franske byen Nice offer for nok en terroraksjon på fransk jord.

84 er så langt bekreftet drept og mange er skadet, etter at en mann kjørte inn i en folkemengde med skytevåpen og granater i traileren.

Tusenvis bruker sosiale medier for å sørge, men det er ikke alle som lar seg prege.

Den profesjonelle golfspilleren og «Parneviks»-stjerna Jesper Parnevik tok til Twitter etter angrepet, men for alt annet enn å sende kondolanser.

Fikk svar

«Ryktet sier at det var en mann og en kvinne som kjørte lastebilen, men jeg tror Zara Larssons utbrudd kommer til å lyde som følger: Jeg hater alle menn», skrev Parnevik på Twitter. Meldingen har han siden sletta.

Det var Aftonbladet som først omtalte saken. Parneviks kommentar var rettet mot en av Larssons tidligere meldinger på Twitter, der hun skrev at hun hater gutter. Dette etter en voldtekt på en festival i Sverige.

Parneviks melding sørget for at han fikk hard kritikk, også fra kvinnen han kritiserte - den svenske artisten Zara Larsson. Artisten er kjent for sine snappe tilbakemeldinger og hardtslående ordlyd.

«Fortell meg om hvordan det er å være så krenket at du må dra meg inn i denne tragedien. Eller tror du at du er morsom?», spurte artisten, som også påpekte at hun ikke angrer på at hun takket nei til å stille opp i «Parneviks».

Det ble siden stille fra golfproffen, men tidligere i dag brøt han stillheten. Selv hevder han at en sovepille er årssaken til at han gikk såpass hardt ut.

«Jeg er enig i at det var en dårlig spøk. Jeg har aldri hørt hva hun mener om dette», skriver han og fortsetter på med en ny melding:

«Jeg var sint etter å ha lest om Nice. Mia (kona, red anm.) ga meg en sovepille. Jeg vet ikke hvorfor jeg twitret til Larsson. Jeg er veldig lei meg», skriver han i dag.

Det virker som om Larsson tar det hele med knusende ro, og skriver at hun i fremtida skal skylde på sovepiller hver gang hun gjør noe feil.

Gjerningsmann identifisert

Minst 84 personer ble drept og minst 18 er kritisk skadd etter at en lastebil kjørte inn i folkemengden under feiringen av den franske nasjonaldagen på havnepromenaden i Nice i torsdag kveld.

Gjerningspersonen ble deretter skutt og drept av politiet.

I lastebilen som ble brukt i angrepet, fant politiet ID-papirer som skal tilhøre en 31 år gammel fransktunisier som er fra Nice.

ANGREP: Torsdag kveld kjørte en bil inn i en folkemengde, under feiringen av Bastille-dagen i den franske byen Nice. Flere ble drept og skadd i angrepet, hvor gjerningspersonen også avfyrte skudd. Video: Storyful / AP / CNN / Reuters Vis mer

Mannen er nå hovedmistenkt for terrorangrepet. Politikilder opplyser til AFP like etter klokka 10 at den mistenkte nå er formelt identifisert.

Mannen er ifølge flere franske medier født i 1985, og skal heller ikke ha vært oppført i det såkalte S-registeret. Her registreres personer som myndighetene tror kan ha blitt radikalisert.