Prins Harrys bok «Spare»:

Googlet konas intimscener

- Jeg trengte ikke å se det, skriver en angrende Prins Harry.

ANGRER: Prins Harry skriver angivelig at han ikke trengte å se hans daværende kjæreste og nåværende kone kline med en annen mann. Foto: Splash/NTB
ANGRER: Prins Harry skriver angivelig at han ikke trengte å se hans daværende kjæreste og nåværende kone kline med en annen mann. Foto: Splash/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harrys nye bok «Spare» kommer ikke ut før tirsdag, men boka har blitt lekket til flere medier og avsløringene står nå i kø.

Enkelte av den mer alvorlige sorten, mens andre kan klassifiseres som mer kuriøse, og dette er nok en av dem.

Harry skriver nemlig en del om sin kone Meghan Markle og innrømmer i boka at han googlet og så noen av Meghans intime scener fra TV-serien «Suits» like etter at han og Markle hadde begynt å date. Et valg han selv kaller en «tabbe», ifølge Page Six.

I serien spilte Markle rollefiguren Rachel Zane som hadde et romantisk forhold til Mike Ross, spilt av Patrick J. Adams.

- Jeg ble vitne til at hun og en skuespillerkollega klinte på et slags kontor eller konferanserom. Jeg trengte ikke å se slike ting, skriver Harry, ifølge Page Six.

Han fleiper så med at han trenger elektrosjokkbehandling for å bli kvitt bildene fra hjernebarken.

TIL KRIG: Netflixs dokumentar om prins Harry og hertuginne Meghan har fått sterke reaksjoner av flere. Kongehusekspert Caroline Vagle tror serien kan bidra til splid i familien. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

Den aller siste episoden Suits kom ut i 2019, men da hadde både Adams og Markle forlatt den meget populære serien. Begge huskes imidlertid godt for sine sentrale roller i serien og to som angivelige kjente godt til paret var Harrys bror, William, og kona Kate.

De skal ha hatt en overraskende reaksjon da Harry fortalte om hans forhold til Markle og pepret han med spørsmål.

- Jeg ble forvirret, helt til Willy og Kate forklarte at de var store fans av «Suits», skriver Harry og forteller at han aldri forventet å skulle bli pepret med spørsmål.

- Jeg var redd for at Willy og Kate kanskje ikke ville ønske Meg velkommen inn i familien, men nå måtte jeg bekymre meg for at de skulle jage etter henne for å få en autograf, skriver prinsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer