Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Leighton Meester:

«Gossip Girl»-stjerna ut mot Gwyneth Paltrows vagina-råd: - Hva i all verden?

Leighton Meester er ikke enig med sin skuespillerkollega.

SKEPTISK: Skuespiller Leighton Meester (30) mener Gwyneth Paltrows mange råd og tips fremstår lite troverdig. Foto: NTB Scanpix
SKEPTISK: Skuespiller Leighton Meester (30) mener Gwyneth Paltrows mange råd og tips fremstår lite troverdig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): De siste åra har skuespiller Gwyneth Paltrow (44) vært en forkjemper når det gjelder en naturlig livsstil, noe hun har frontet via livsstilsmagasinet Goop, som hun er kurator for.

Der deler hun nemlig en rekke tips, råd og oppskrifter, som blant annet har møtt en del kritikk og motstand. Foruten å ha tipset influensasyke til å sitte mye i badstu, har skuespilleren også rådet kvinner til å dampe vaginaen sin.

KONTROVERSIELLE TIPS: Skuespiller Gwyneth Paltrow har skapt store overskrifter for sine mange tips og råd. Foto: NTB Scanpix
KONTROVERSIELLE TIPS: Skuespiller Gwyneth Paltrow har skapt store overskrifter for sine mange tips og råd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Gossip Girl»-stjerna Leighton Meester (30), som tidligere har jobbet med Paltrow i filmen «Country Strong», er bare en av mange som reagerer på de ulike rådene, og spesielt sistnevnte.

- Bør unngå det

I et større intervju med magasinet Birdie åpner 30-åringen blant annet opp om sine skjønnhetsrutiner, og blir samtidig spurt om hvorvidt hun kunne tenke seg å forsøke Paltrows råd om vagina-damping.

- Hva? Hva i all verden er dét?, sier Meester sjokkert til magasinet, om behandlingen som ifølge Paltrow skal ha en rensende og energigivende effekt.

- Personlig mener jeg at man bør unngå å stappe ulike ting opp i vagina. Den er selvrensende, forteller Meester.

- Henger ikke på greip

Paltrow har imidlertid kommet med andre råd som også anses å være kontroversielle. Da Meester får høre om hvordan skuespilleren også bruker - og anbefaler - å bli stukket av bier, renner begeret over for 30-åringen.

- Dette høres ut som noe fra tv-programmet «My Strange Addiction». Det henger bare ikke helt på greip.

Det er ikke bare Paltrows skjønnhetstips som har fått krass kritikk de siste åra. Hun har også møtt motstand for sine mat- og livsstilsråd - blant annet tipset om å tisse i dusjen.

Flere eksperter har spesielt kritisert Paltrow for å ta på seg rollen som såkalt helseguru. Selv har hun valgt å ikke kommentere all den kritikken som er kommet siden hun lanserte nettsida si, Goop.com.

Ville ta avstand

I august i fjor ville skuespilleren imidlertid, ifølge The Guardian, distansere seg fra Goop.

Årsaken var at Paltrow fryktet at hennes tilknytning til nettstedet begrenset merkevaren, framfor å bidra til vekst.

Det var under forretningskonferansen Sage Summit i Chigaco i fjor at Paltrow snakket ut om planene for livsstilsnettstedet.

Skuespilleren sa blant annet at hun stiller seg selv spørsmål om hvordan hun kan få merkevaren til å vokse, og hvordan hun kan adskille seg selv fra merkevaren.

- Drømmen min er at en dag vil ingen huske at jeg hadde noe som helst å gjøre med det, sa Paltrow den gangen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media