«Luksusfellen»

Gourmetkokken levde på nudler og havregryn

Ukas deltaker i «Luksusfellen» er gourmetkokk - men hjemme var kjøleskapet tomt.

DRØYT: Programleder for «Luksusfellen», Lene Drange, får sjokk når hun åpner kjøleskapet til gourmetkokk Kenneth Jahnsen Collins. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke var det premiere på en ny sesong av «Luksusfellen», hvor nordmenn som har seilet utfor et økonomisk stup får eksperthjelp til å komme seg på beina igjen.

I sesongens første episode ble seerne vitne til at gjelden havnet under kontroll, men til Dagbladet avslørte ekteparet at forholdet hadde gått i oppløsning.

I denne episoden blir seerne presentert for kokken Kenneth Jahnsen Collins (33) fra Sandnes. Han serverer gourmetmat, men hans eget kjøkken er ribbet for matvarer. Ekspert Lene Drange ble sjokkert over å se at kokken bare hadde nudler og havregryn i kjøkkenskapene. Det eneste andre kokken hadde var ei flaske tran.

- Dette er virkelig noe av det drøyeste jeg har vært med på, at en så flink kokk som Kenneth ikke har mat hjemme hos seg engang, sier hun i episoden.

Lagde ikke mat hjemme

Her kommer det også fram at 33-åringen brukte enorme summer på restaurant- og uteliv, nærmere bestemt 12 000 kroner månedlig. Det inkluderte mange pils på utesteder etter arbeidstid, og tok altså et stort jafs av inntekten til kokken.

33-åringen hadde flere perioder hvor det bare var kroner igjen på brukskontoen - og da ble løsningen mat som fylte magen, og kostet minst mulig, som havregryn og nudler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer