Jack Quaid:

Gråt av moras ikoniske orgasme-scene

Meg Ryans sønn så kultfilmen først 26 år gammel.

I FORELDRENES FOTSPOR: Skuespiller Jack Quaid er sønn av Meg Ryan og Dennis Quaid. I et nytt intervju blir 27-åringens mor utgangspunkt for en oppsiktsvekkende samtale. Foto: NTB Scanpix
I FORELDRENES FOTSPOR: Skuespiller Jack Quaid er sønn av Meg Ryan og Dennis Quaid. I et nytt intervju blir 27-åringens mor utgangspunkt for en oppsiktsvekkende samtale. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Jack Quaid (27) var ennå ikke født da hans mor, Meg Ryan (57), fikk sitt store gjennombrudd med den romantiske komedien «Da han møtte henne».

I filmen, som ble lansert i 1989, utforsker rollefigurene blant annet om en mann og en kvinne kan bli nære venner, uten å forelske seg eller innlede et seksuelt forhold.

Filmen fikk særlig oppmerksomhet for én spesiell scene, der Meg Ryan utfører en orgasmesimulering ved et restaurantbord.

Tre år etter filmens premiere, fødte Ryan sønnen Jack, som hun fikk med sin daværende ektemann, Dennis Quaid (65). Sistnevnte har selv en rekke suksessfulle filmer bak seg, og var gift med Ryan fra 1991 til 2001.

Så den først i fjor

Parets sønn har - kanskje ikke overraskende - gått i sine berømte foreldres fotspor, og kan allerede skilte med storfilmer som «The Hunger Games» og «Rampage» på CV-en.

Da Quaid gjestet talkshowet «Jimmy Kimmel Live» denne uka, fortalte 27-åringen om sine kommende prosjekter, før samtaleemnet plutselig dreide seg inn mot moras ikoniske orgasme-scene.

Det var i den forbindelse Quaid avslørte at det tok mange år før han faktisk satte seg ned og så filmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer