Robert Michael Scott fra «Farmen»:

- Gråt da jeg så meg i speilet

«Farmen»-deltakeren snakker ut om forvandlingen.

VEKTRAS: Robert «Norwayrob» Scott raste ned i vekt og ble ikke kjent igjen av barna sine etter oppholdet på «Farmen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert

BERGEN (Dagbladet): 104 kilo. Det var hva den profilerte «Farmen»-deltakeren Robert Michael Scott (54) veide fem uker før han skulle inn på Steinsjøen gård på grensa mellom Hurdal og Østre Toten.

- Han har blitt et helt nytt menneske. Jeg kjente ham ikke igjen første gang jeg så ham etter «Farmen», forteller Robert Michael Scotts sønn, Christopher (27), når Dagbladet møter dem på Torgalmenningen i Bergen, der de to nylig spilte inn sin første TikTok etter «Farmen»-innspillingen.

«Hva har skjedd med deg»?

TV-profilen har nemlig drøye 1,2 millioner følgere på videodelingstjenesten. Sønnen er fast fotograf på det han legger ut, og er derfor med pappa på jobb denne dagen.

I videoen kommer han ut fra McDonald's med en hamburger i hånda, hvorpå han gjør et poeng av sin «helt nye» figur. Når sant skal sies, delte han til slutt det ferdige resultatet på Instagram og ikke TikTok.

Nå veier 54-åringen 76,8 kilo. Han har med andre ord gått ned vanvittige 27,2 kilo.

- Fem uker før «Farmen», da jeg veide 104 kilo, sa Chris til meg at jeg burde begynne å spise havregrøt og å bevege på meg. Så det ble havre og trening. Nå veier jeg 76,8 kilo, sier «Farmen»-deltakeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer