«Farmen» 2017:

Gråt hele natta etter «Farmen»-exit: - Enorm påkjenning

Da Tom Evensen (42) røyk ut av «Farmen» ble han først sint. Så tok følelsene overhånd.

KLARER IKKE HOLDE TÅRENE TILBAKE: Her innser Tom Evensen (42) at «Farmen»-eventyret er over. Først dagen etterpå klarte han å stenge tårekanalene. I forgrunnen til venstre står programleder Gaute Grøtta Grav (38). Foto: Alex Iversen / TV 2
KLARER IKKE HOLDE TÅRENE TILBAKE: Her innser Tom Evensen (42) at «Farmen»-eventyret er over. Først dagen etterpå klarte han å stenge tårekanalene. I forgrunnen til venstre står programleder Gaute Grøtta Grav (38). Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Hvis man deler «Farmen» opp i flere etapper, var den siste helt spesiell. Jeg får gåsehud bare av å snakke om det, sier Tom Evensen (42) til Dagbladet.

Trebarnsfaren fra Hedmark fikk fem uker på tv-gården før han måtte pakke sakene og forlate innspillingsområdet utenfor Arendal. Tv-exiten var et faktum etter at Evensen ble fullstendig utklasset av tvekampmotstander Geir Magne Haukås (47) i kveldens øksekastkonkurranse, der førstnevnte bommet på alle blinkene.

42-åringen er tydelig frustrert når han innser at slaget er tapt, og banner høylytt idet programleder Gaute Grøtta Grav (38) er i ferd med å avslutte tvekampen.

Sleit med psyken

- Jeg var skikkelig forbanna da Geir satte den siste øksa, fordi jeg egentlig ikke hadde gitt ham noe kamp. Øksekast var en tvekampgrein jeg hadde øvd mye på, så jeg skuffet absolutt meg selv. Det var nok den mentale biten som gjorde at jeg feilet, forklarer grunnskolelæreren.

Det siste døgnet på tv-gården tilbrakte Evensen alene, i en av de såkalte kjempehyttene, etter at nevnte meddeltaker valgte ham som tvekampmotstander. Først da 42-åringen ble isolert fra de andre deltakerne, innså han hvor sliten kropp og hode egentlig var.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer