Ari Behn

Gråt og feiret Aris liv

Prinsesse Märtha Louise forteller om det tøffe året etter at eksmannen Ari Behn døde for ett år siden.

JULEHILSEN: Prinsesse Märtha Louise minnes Ari Behn, som døde for ett år siden. Foto: Fredrik Hagen / NTB
JULEHILSEN: Prinsesse Märtha Louise minnes Ari Behn, som døde for ett år siden. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ett år siden fikk Norge den triste beskjeden. Kunstneren og forfatteren Ari Behn hadde forlatt verden. 47-åringen etterlot seg venner, kongefamilien og et helt folk i sorg.

Seint første juledag har prinsesse Märtha Lousie lagt ut et innlegg om eksmannen på Instagram.

- Elsket

- Jeg vil bare ønske dere alle en god jul. Dette året har det vært en veldig annerledes høytidsfeiring fordi Ari, den elskede faren til mine tre jenter, ikke lenger er blant oss. Han valgte å forlate denne planeten i fjor på denne dagen, skriver prinsessen og legger til:

Dette er bildene vi aldri glemmer fra året 2020. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- Vi feiret livet hans i dag, vi gråt over tapet av ham og hvor mye vi savner ham. Det har vært en dag for kjærlighet til alt.

Märtha kommer også med en oppfordring til alle om å be om hjelp.

- Livet treffer oss alle. Vi kan ikke unngå det. Vi må møte det. Jeg strekker meg mot alle dere som sliter gjennom høytiden. Vi at du er elsket. Vit at du trengs. Vit at du er verdt den hjelpen du kan få. Vær så snill og spør om hjelp. Vær så snill å uttrykk hvordan du har det. Du er elsket, avslutter prinsessen.

Rørende tale

Märtha og Aris eldstedatter, Maud Angelica (17) holdt en rørende tale under bisettelsen i Oslo domkirke i januar.

- I dag skal jeg holde tale for deg, og jeg skjelver kanskje også litt på hendene. Jeg skulle gi deg denne tegningen som julegave. Jeg jobbet på den i minst ti timer. Og mens jeg tegnet den, tenkte jeg på hvor mye jeg elsker deg, og hvor spent jeg var på å se reaksjonen din, sa hun blant annet i talen til sin far.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer