«Farmen»-oppgjøret:

- Graverende og ordentlig flaut

Dagbladets avsløringer om telefonbruk, matsmugling og kontakt med utenforstående vekker sinne blant enkelte.

BILDEBEVIS: Robert Michael Scott lot seg avbilde med disse personene midt under «Farmen»-innspillinga. Bildet er trykket med tillatelse fra jenta i forgrunnen og hennes foreldre. Foto: Privat
BILDEBEVIS: Robert Michael Scott lot seg avbilde med disse personene midt under «Farmen»-innspillinga. Bildet er trykket med tillatelse fra jenta i forgrunnen og hennes foreldre. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det ble dramatisk i fjorårsversjonen av «Farmen» da flere deltakere ble fersket i å besøke hytter i nærheten av gården de bodde på. Dette ble slått knallhardt ned på av TV-produksjonen grunnet de svært strenge coronarestriksjonene de forholdt seg til.

Alt endte i at Nils Kvalvik (40), som i år er å se i sidekonkurransen «Torpet», tok en for laget og reiste hjem fra innspillinga.

Brøt reglene

Tidligere denne uka kunne Dagbladet avsløre at det også i år har foregått regelbrudd på gården. Deltakerne Herman Herberth Herding (24) og Robert Michael Scott (54) hadde nemlig flere ganger kontakt med fremmede. Eskapadene førte blant annet til smugling av mat inn på gården i flere omganger.

Kontakten med de fremmede bød også på telefonsamtaler hjem. På ett tidspunkt ble produksjonen snudd helt på hodet, da samtlige deltakere ble satt til veggs og til slutt måtte coronatestes to ganger.

Dagbladet sitter også på bilde- og videobevis av mye av det som foregikk, og uskyldige deltakere skal ha blitt rasende da produksjonen tok seg inn og fortalte om sine mistanker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer