«90 Day Fiancé»:

Gravid en måned etter bruddet

Realitystjerna deler gladnyhet.

VENTER BARN: «90 Day Fiancé»-stjerna Juliana Custodio venter barn med sin nye kjæreste Ben Obscura (t.h). Foto: Instagram / Juliana Custodio
VENTER BARN: «90 Day Fiancé»-stjerna Juliana Custodio venter barn med sin nye kjæreste Ben Obscura (t.h). Foto: Instagram / Juliana Custodio Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Juliana Custodio (23), kjent fra den amerikanske realityserien «90 Day Fiancé», bekrefter at hun er gravid. Det gjør hun knapt en måned etter bruddet fra eksmannen Michael Jessen (61).

Det var i 2019 at paret dukket opp i realityseriens sjuende sesong. Lykken ble imidlertid kortvarig, og på selveste bryllupsdagen bestemte duoen seg for at de skulle separeres - etter to år som gift.

Gladnyhet

Nå kan Custodio glede seg over at hun venter sitt første barn med sin nye partner, Ben Obscura, skriver People.

Nyheten delte hun først på Instagram-profilen sin.

«Så spent på vårt nye eventyr. Ord er ikke nok til å fortelle deg hvor fantastisk du er, jeg er evig takknemlig for lykken og gleden du har brakt inn i livet mitt, og for at du gjør en av mine største drømmer til virkelighet, vi gleder oss til å møte deg».

Custodio delte også en rekke bilder av sin nye flamme.

«Jeg er den heldigste kvinnen som kan kalle deg min», fortsatte hun.

Brudd

Det var i oktober det ble kjent at Custodio og Jessen hadde bestemt seg for å skilles. Jessen forklarte at det var coronapandemien som var dråpen som fikk begeret til å renne over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.