Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Penn Badgleys kone:

Gravid etter spontanabortene

- Vi var klare til å gi opp.

VENTER BARN: Penn Badgley og kona Domino Kirke gleder seg til å bli foreldre. Foto: Instagram/Domino Kirke
VENTER BARN: Penn Badgley og kona Domino Kirke gleder seg til å bli foreldre. Foto: Instagram/Domino Kirke Vis mer

I februar 2017 giftet «Gossip Girl»-stjerna Penn Badgley (33) seg med den britiske artisten Domino Kirke (36). Nå, ganske nøyaktig tre år seinere, venter paret barn sammen.

Det røper Kirke, som har sønnen Cassius (10) fra et tidligere forhold, i et innlegg på Instagram mandag.

Samtidig som 36-åringen deler den gledelige nyheten med følgerne sine, forteller hun også at veien til svangerskap nummer to ikke har vært lett. Til et bilde av sin voksende babymage, skriver hun blant annet:

«Graviditet etter å ha mistet barn er noe helt annet. Etter to spontanaborter på rad, så var vi klare til å gi opp. Jeg sluttet å stole på kroppen min, og begynte å godta at jeg var ferdig».

Videre deler Kirke at hun ikke visste noe som helst om fødsler og graviditetens mysterier da hun gikk gravid for første gang som 25-åring.

«Du lærer oss allerede hvordan vi skal være til stede i hverdagen på en måte vi aldri tidligere har trengt, lille venn. Tusen takk», avslutter Kirke.

KLER AV SEG: Gossip Girl-stjerna Taylor Momsen har aldri vært redd for å sjokkere. Nå leser hun dikt splitter naken i en ny video. Vis mer

Flink stefar

Mens dette altså blir Kirkes andre barn, er det første gang Hollywood-stjerna blir far. Han har likevel god erfaring som stefar til konas sønn.

- Penn trenger ikke å være «pappa», han kan ha det mer gøy med Cassius, og det er veldig fint, fortalte Domino, som er storesøster til «Girls»-stjerna Jemima Kirke (34), til Us Weekly før jul, før hun fortsatte:

- Å være steforelder er et ukjent territorium for meg, ettersom jeg ikke vokste opp med det selv. Men Penn tar veldig godt vare på ham.

Giftet seg to ganger

Badgley er for tida aktuell med andre sesong av Netflix-thrilleren «You», men er nok for mange best kjent som Dan Humphrey fra tenåringsserien «Gossip Girl», som gikk på skjermen fra 2007 til 2012.

Både i serien og i virkeligheten fant han tonen med kollegaen Blake Lively (32), som hadde hovedrollen som Serena van der Woodsen.

Det ble raskt mye oppmerksomhet rundt duoen, som var kjærester i tre år før de skilte lag i 2010.

Etter bruddet fra Lively var Badgley i et to år langt forhold med skuespiller og artist Zoë Kravitz (31), og siden 2014 har kjekkasen vært sammen med Domino Kirke.

De vordende foreldrene ga hverandre sine ja i en intim seremoni på et rådhus i New York vinteren 2017, og fire måneder seinere giftet duoen seg for andre gang.

- Du gifter deg bare to ganger - én gang. Jeg elsker deg, Penn Badgley, delte Kirke sammen med et bilde ektemannen på Instagram.