Shay Michell:

Gravid igjen etter spontanaborten

Lykken smiler for skuespilleren.

GRAVID: Shay Mitchell, kjent fra «Pretty Little Liars», venter sitt første barn. Her med kollega Ashley Benson. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Shay Mitchell, kjent fra «Pretty Little Liars», venter sitt første barn. Her med kollega Ashley Benson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av januar delte «Pretty Little Liars»-stjerna Shay Mitchell (32) en personlig nyhet på Instagrams historiefunksjon. 32-åringen delte flere bilder fra året som hadde gått med følgerne sine, for å se tilbake på alt hun hadde gjort og opplevd i løpet av 2018.

Mens de første bildene viste gode minner og fine øyeblikk, valgte Mitchell mot slutten av Instagram-historien å vise at ikke alt hadde vært en dans på roser.

Et av de siste bildene viste et ultralydbilde av et foster, sammen med en emoji av et knust hjerte. Deretter delte hun en lengre tekst for å forklare.

«Støtten og kjærligheten som mange av dere viser meg, løfter meg opp på selv de mørkeste dagene mine, og en av de mørkeste dagene fant sted i fjor etter at jeg spontanaborterte og mistet barnet mitt», skrev Mitchell, blant annet.

Venter sitt første barn

Den triste nyheten kom som en overraskelse på mange, da det aldri ble offentlig kjent at skuespilleren ventet barn. Nå, seks måneder seinere, kan hun imidlertid dele en gladnyhet med fansen.

På Instagram avslører nemlig Mitchell at hun er gravid igjen. Hun har også delt en video på YouTube under tittelen «Guess Who's Preggers?», der hun deler flere innblikk fra fotoshooten der hun tok bildet hun har lagt ut på bildedelingstjenesten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer