Marina Balmasheva:

Gravid influenser gift med stesønnen

Avslørte gravidnyhet i juni - nå har de giftet seg.

GIFTET SEG: I helga giftet den russiske influenseren Marina Balmasheva seg med sin tidligere stesønn, Vladimir «Vova» Shavyrin. I juni avslørte paret at de venter sitt første barn sammen. Foto: Instagram / marina_balmasheva Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den russiske influenseren Marina Balmasheva (35) vekket stor oppsikt da det i juni ble kjent at hun venter barn med sin tidligere stesønn. 35-åringen hadde nemlig forlatt mannen sin til fordel for sin egen stesønn, 20 år gamle Vladimir «Vova» Shavyrin.

Influenseren delte en video med sine over 430 000 følgere på Instagram, og i videosnutten viste hun stolt fram en positiv graviditetstest til sin 15 år yngre forlovede.

Ikke nok med at paret venter sitt første barn - nå kan Balmasheva også avsløre at de har giftet seg. I helga delte nemlig den russiske influenseren flere bilder fra bryllupet deres - samt en video der man kan se at de underskriver bryllupspapirene på rådhuset.

Paret har tidligere snakket åpent om sine bryllupsplaner - og nå har de vordende foreldrene altså blitt mann og kone.

- Vi kjørte til registreringskontoret. Jeg hadde ikke engang hårbørste med meg. Ringene var i bilen. Det var god stemning, og litt kleint. Etter at vi ble registrert, tok vi på oss bryllupsklærne våre og hadde en fin feiring på en lokal restaurant, skriver influenseren på Instagram, ifølge Ekstra Bladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer